LGS yetişir mi?

Hocam tamamen şans maalesef. Benim senemde çok iyi bildiğim harika yaptığım konulardan çok soru geldi 490 aldım. Denemelerinize bakın fark edeceksiniz o iyi yaptığınız sınavların ortak bir yönleri illaki vardır ama şunu da söylemeliyim 430'dan 480'e çekmek biraz zor. Her babayiğitin harcı değil.

Şans derken?

Selam! LGS'ye az bir zaman kaldı. Zaman geçtikçe şüphelerim artıyor. Belki bir fikriniz vardır diye size sormaya geldim. 2 ayda LGS yetişir mi? "Yetişir mi?"den kastım tam ya da 480 üzeri. Okulda denemeler oluyor. Denemelerden ortalama 430 küsur alıyorum. Bazen çok iyi bazen de çok kötü geçiyor. Mesela geçen sınav matematiği tam feni 2 yanlış yapmış iken bu sınav feni Full matematiği 3 yanlış 2 boş yaptım. Bir türlü oranlayamıyorum. Test çözme ve kitap okuma olaylarına gelince bazen çözesim geliyor 2 soru çözüyorum bi' bakmışım bütün hevesim kaçıyor. Sizce şu 2 ay adam akıllı çalışsam 480 üzeri gelir mi?

Bro korkutmak gibi olmasın 2 sene önce bende girdim LGS'ye her denemede 450 üstü alıyordum LGS de 345 çektim. Yıl sonu ortalamamla yüksek okula gittim fakat herkesin not ortalaması 350lerdeydi.

Ben çok iyi basit makinalar yapıyorum ve normalden 2 tane fazla soru geldi ve kötü olduğum konu atom konusu yerine. Dolayısıyla 2 adet fazladan net yaptım. Normalde 470 falan alıyordum 490 olmuş oldu. Tamamen şans üzerine.

Bu şans değil her konudan eşit derecede iyi bileceksin ki şansa ihtiyacın olmasın.

Ben çok iyi Basit Makinalar yapıyorum ve normalden 2 tane fazla soru geldi ve kötü olduğum konu atom konusu yerine. Dolayısıyla 2 adet fazladan net yaptım. Normalde 470 falan alıyordum 490 olmuş oldu. Tamamen şans üzerine.
Bu olayın aynısı anneme olmuş. KPSS'ye girmeden önce bir arkadaşı ile havadan sudan konuşulan ve normalde yapamayacağı bir genel kültür sorusu gelmiş. Ben de LGS'de ki bir matematik sorusunun tıpatıp aynısını çözmüştüm direk işaretledim. İmkansız demeyin ben de biliyorum imkansız ama ne diyeyim öyle denk geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı