Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunun eşit bilmekle alakası yok. Bazıları Türev İntegralde çok rahat davranır bazısı logaritmada. 2 sini de eşit bilsen birini çözerken daha rahat ve seri oluyorsun.
Hayvan gibi çalıştım 2019 senesinde girmiştim. Tüm sene boyunca 473 puan aldım yanlış anlama ama 480 falan olması için sene başından başlaman lazımdı ama başarabilirsin neden olmasın ?
Hocam 2019 da 490 aldım 0. bilmemne olması lazım Ankara Fen Lisesi geldi.
LGS'nin ilk değil 2. yılı.
Maalesef herkes adil şartlarda başlamıyor yarışlara. Ben her hafta deneme oldum Ağustostan beri. Son 1 ay konuları 2 defa bitirmiştik bile günde 2 deneme oluyorduk.
Bro 2019 biraz garipti çünkü puanlar aynı bile olsa yüzdelikler derse göre değişiyordu benim arkadaşım 355 alıp %9'a girmişti garip bir şekilde ben 345 ile %22'ye girebildim.
Ekleme:
480 - 500 hedefleyen biri LGS'yi son 2 aya bırakmaz.
1-Deneme çöz. Fakat bunları net yapmak için değil, sınav anına alışmak için çöz.
2- Seni tanımıyorum ama sözel kolay. Türkçe'de 1 2 tane iğrenç soru var. Onlara iyi bakman lazım.
3- Fende yaklaşık 10 tane kolay var, fenin iyiyse 15 16 net yaparsın.
4- Matematik kazık. Fen ve Türkçe'yi fulleyebilirsen 14 15 net yapman yeterli.
5- Ayrıca şu "Son gün çalıştım 500 geldi" diyen elemanları sallama. 500 isteyen adam son güne bırakmaz.
Ekleme:
480 - 500 hedefleyen biri LGS'yi son 2 aya bırakmaz.
1-Deneme çöz. Fakat bunları net yapmak için değil, sınav anına alışmak için çöz.
2- Seni tanımıyorum ama sözel kolay. Türkçe'de 1 2 tane iğrenç soru var. Onlara iyi bakman lazım.
3- Fende yaklaşık 10 tane kolay var, fenin iyiyse 15 16 net yaparsın.
4- Matematik kazık. Fen ve Türkçe'yi fulleyebilirsen 14 15 net yapman yeterli.
5- Ayrıca şu "Son gün çalıştım 500 geldi" diyen elemanları sallama. 500 isteyen adam son güne bırakmaz.