LGS'de 350'den 450'ye çıkmak için program önerisi

• Konuyu başlatan Rayzer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 55

Rayzer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD 7700xt
AMD ryzen 5 7600
Şu an LGS puanım 350, hedefim 450 fakat kendime bir türlü program oluşturamıyorum. Bu da verimsiz çalışmama sebep oluyor. Matematiğe daha fazla ağırlık vermem lazım, netim maksimum 7 oldu maalesef. Önerebileceğiniz bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Program önerisi yok eğer özel ders alıyosan aldıgın dersten sonra 1-2 gün o ders için soru çözmelisin pekişmesi için bu arada buradaki öneriler ve tavsiyeleri cidden bir dershane öğretmeni vermeli tek profosyonel öğretmen onlar nokta atışı sınav için calısıyorlar konusabileceğin öyle biri varmı?

LGS'ye çalışan bir öğrenciysen bu saatte çoktan uyumuş olman gerekir. (Eğer öğlenci değilsen) Uykunu alman çok önemli, yoksa derste uyuklarsın. Bu program için rehberlik öğretmenine veya sınıf rehberlik öğretmenine danışabilirsin, buradaki pek çok kişiden vereceğinden daha uygun bir program vereceklerdir.

Şu an LGS puanım 350, hedefim 450 fakat kendime bir türlü program oluşturamıyorum. Bu da verimsiz çalışmama sebep oluyor. Matematiğe daha fazla ağırlık vermem lazım, netim maksimum 7 oldu maalesef. Önerebileceğiniz bir program var mı?

Matematik, Türkçe, Fen. Günlük olarak bu derslerin tekrarını yap, geçeceğiniz konuyu önceden tekrarlayıp öğrenin, yeni nesil soruların mantığını kavra, tutabiliyorsan özel hoca tut işe yarar, tabii bunları matematikten 4 neti olan biri diyor ancak Türkçem on yediydi :D Günde 20-30 soru çöz yeter, mantığını kavrasan bile yeterli.
LGS'ye çalışan bir öğrenciysen bu saatte çoktan uyumuş olman gerekir. (Eğer öğlenci değilsen) Uykunu alman çok önemli, yoksa derste uyuklarsın. Bu program için rehberlik öğretmenine veya sınıf rehberlik öğretmenine danışabilirsin, buradaki pek çok kişiden vereceğinden daha uygun bir program vereceklerdir.
Okuldan okula değişir, günde 200 soru çöz halledersin demişti bizim rehberci, hiç bir işe yaradığı falanda yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı