LGS'de 5 ayda 450 puan yapılabilir mi?

Matematik'i çok geliştir, Türkçe ve Fen'i normal çalışmayla yükselteceksindir, Türkiye matematik neti ortalaması 3 olduğundan dolayı matematik seni çok ilerletir. 10 D 3-4 y bile yapsan senin için iyi olacaktır.

Matematiği geliştirmeye çalışıyorum. Kareköklerde zorlanıyordum mesela, bugün karekökle ilgili 30-40 soru çözdüm. Bir dahaki denemede göreceğiz artık. Türkçe bir şekilde hallediliyor açıkçası fen de öyle ama matematik gerçekten çok soru çözmeyi, her soru tarzını görmeyi istiyor.

Rahatlıkla yapabilirsin.

Şu ana kadar düzenli çalışmadım öyle 2 günde 1 veya 3 günde 1 çalışıyordum. Bugünden itibaren karar verdim. Bugün 150 soru falan çözdüm mesela. İnşallah düzene oturtacağım ama yapamazsın diyenler oldu başka yerde de o beni biraz korkuttu. Hayırlısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiği geliştirmeye çalışıyorum. Kareköklerde zorlanıyordum mesela, bugün karekökle ilgili 30-40 soru çözdüm. Bir dahaki denemede göreceğiz artık. Türkçe bir şekilde hallediliyor açıkçası fen de öyle ama matematik gerçekten çok soru çözmeyi, her soru tarzını görmeyi istiyor.

Şu ana kadar düzenli çalışmadım öyle 2 günde 1 veya 3 günde 1 çalışıyordum. Bugünden itibaren karar verdim. Bugün 150 soru falan çözdüm mesela. İnşallah düzene oturtacağım ama yapamazsın diyenler oldu başka yerde de o beni biraz korkuttu. Hayırlısı.
Girmedim bu sene gireceğim ama kullanmıyorsan Matematik Hiper Zeka alabilirsin ben beğendim çok güzel soruları var.

Matematik'i çok geliştir, Türkçe ve Fen'i normal çalışmayla yükselteceksindir, Türkiye Matematik neti ortalaması 3 olduğundan dolayı Matematik seni çok ilerletir. 10 D 3-4 Y bile yapsan senin için iyi olacaktır.
Kişiden kişiye göre değişir o.Hangi dersi daha kötüyse ona çalışması lazım matematiği türkçesinden iyi olabilir.

Düzenli,fazla ve verimli çalışırsan yaparsın boşver sen onları.Benim yüzdelik dilimim 5-7 arasında değişiyordu son 2-3 ay her gün aşırı fazla çalıştım yüzde 2 lerde birşey ile istediğim liseye girdim(türkçem çok kötü olmasına rağmen).

Kişiden kişiye göre değişir o. Hangi dersi daha kötüyse ona çalışması lazım matematiği türkçesinden iyi olabilir.

Düzenli, fazla ve verimli çalışırsan yaparsın boş ver sen onları. Benim yüzdelik dilimim 5-7 arasında değişiyordu son 2-3 ay her gün aşırı fazla çalıştım yüzde 2'lerde bir şey ile istediğim liseye girdim(Türkçem çok kötü olmasına rağmen).

Reis çalışıyorum fakat verim alamıyor gibi hissediyorum. Denemelerdede sonuç göstermiyor sen nasıl netlerini yükselttin? Bana tavsiyeler verir misin ve çalışma programın nasıldı.

Reis çalışıyorum fakat verim alamıyor gibi hissediyorum. Denemelerdede sonuç göstermiyor sen nasıl netlerini yükselttin? Bana tavsiyeler verir misin ve çalışma programın nasıldı.
Kısa sürede fazla bi etkisini göstermeyebilir zaten yayından yayınada zorluk değiştiğinden uzun sürede bakmak daha mantıklı.Soru çözdükçe daha çok soru tipi tanırsın ve o soru tiplerini yapabilmeye başlarsın.Benim çalışma programım başlarda bayağı kötüydü fazla çalışmıyordum ama son 2-3 ay araya pandemi girdi.Pandemi sürecinde her gün çok fazla çalıştım 1 saat çalışıp 10-20 dakika mola veriyordum ve telefondaki tüm oyunları silmiştim.Konu eksiğin yoksa bence hep soru çöz ama yapamadıklarını mutlaka öğren hocalardan,internetten farketmez yeter ki yapamadığını anlayarak öğren.Dediğim gibi böyle böyle yaptıkça çoğu soru tipine alışırsın ve eksiden çözdüklerine benzer sorular görüp kolaylıkla yapabilirsin.Konu eksiğin varsa da tamamlayıp soru çözmeye başla.Matematikten mutlaka yeni nesil sorular çöz Türkçedende paragraf soruları çöz lgs de beni batıran Türkçe oldu 6 yanlış 1 boş ile.Konu eksiğin yoksa direk denemede çözebilirsin her gün.Ben öyle yapıyordum günde 2 veya 3 deneme çözüyordum tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Zamanın bol zaten iyi çalışırsan kazanırsın bence.Ve lgs de çok stres yapacağını o yüzden soruları düzgün yapamayacağını düşünüyorsan düzeltmeye çalış(ben yaşamadığım için nasıl düzeltilir bilmiyorum ama).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı