LGS'de fen lisesi nasıl kazanılır?

Asla tavsiye etmiyorum deli gibi çalışmak kendini harap etmektir. Günde sadece 2 test matematik çözdün yani ortala günde 20 soru mat 20 soru diğer derslerden çözdüm ve kazandım. 0.61 ile. Okulumda en iyi matematiği ben yaptım. Kursa gitmedim, okul kursuna bile, yani asla deli gibi çalışmayı tavsiye etmiyorum.

Sana katılıyorum hocam.
 
Eğer sorunuza gelirsek ben bir kere bile kitap yüzü açmadım çünkü mantık sorularına hakimdim eğer siz de mantık sorularına çalışırsanız daha iyi olur.
Eğer merak ediyorsanız 2017-2018 eğitim yılında girdim (ilk girenlerdenim) 371 puan yaptım yüzdeliğim 5.7 idi.

Anladım hocam teşekkür ederim.
 
Kanka zekadan çok çalışma önemli bence. Çünkü sorular 1 sayfa. Yani kısaca okuduğunu anlama.

Ona fazla takma kafayı bak sana söyleyeceğim çoğu yerde bulunmaz sorunun kökünü veriyor zaten oradan çözeceksin diğerleri beyin karmaşası yaratmak için o kökü yakalarsan patır patır çözersin.
 
Kazanmış biri olarak söylüyorum;
Eğer yoğun bir çalışmaya ayak uyduramayacaksan boşuna fen lisesine gelme.
Programa gelirsek;
Her LGS öğrencisine dediğim gibi; matematik.
Her ders önemli. Ayrıca sınavda yapamadığın soruyu boş bırak. Benim gibi yapma.

Kazandığım lise; Validebağ Fen Lisesi
Arkadaş bu konuda çok haklı. Ben de bir fen lisesinde okuyorum. Çok sıkı çalışman gerekecek 4 sene boyunca. Çünkü öğretmenler sizi boşlamazlar hiçbir şekilde.
 
Keşke bizim sınav da sizinki gibi olsaydı. Ben sınava girmeden önce sizin sınavı çözüp Full yaptım ama bizim sınav çok daha zor olduğu için olmadı. Mutlaka kitap oku. Paragraf sadece daha ileri taşımak için.

Herkese aynısı oluyor sınav stresiyle çözdüğünüz için size öyle gelmiştir. Ben de sınava girmeden 1. LGS'yi çözüp kolay demiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı