Cevap hala açık bir şekilde C, bir kez daha baktım daha da emin oldum. İptal edilmesinin sebebi a yapıp etrafta yok şöyle yok böyle yapanlar muhtemelen. Çünkü daha önce hiçbir zaman bir soru sınavdan 3 ay sonra iptal olmadı, olmaz zaten.
Cevap hala açık bir şekilde C, bir kez daha baktım daha da emin oldum. İptal edilmesinin sebebi a yapıp etrafta yok şöyle yok böyle yapanlar muhtemelen. Çünkü daha önce hiçbir zaman bir soru sınavdan 3 ay sonra iptal olmadı, olmaz zaten.
Cevabı hala C falan değil. Önceden a olarak kabul edilmesinin itirazların açıklamasız reddedilmesini sebebi de malum parti başkanlarının oğulları her sene olduğu gibi bu sene de TR birincisi. Fizikçilerin bile a olarak kabul ettiği bir soru.
Cevabı hala c falan değil. Önceden a olarak kabul edilmesinin itirazların açıklamasız reddedilmesini sebebi de malum parti başkanlarının oğulları fizikçilerin bile a olarak kabul ettiği bir soru.
Madem cevap A, neden soru A olarak kabul edilmek yerine iptal olmuş peki? Veya neden 3 ay sonra iptal olmuş, var mı böyle bir olay LGS veya YKS tatihinde?
Evrensel fizik kuralına göre a ama MEB hala C olduğunu söylüyor yaptıkları basın açıklamasında hala kendi cevaplarının doğru olduğunu söylemeye çalışıyolar o anlamda dedim.
Evrensel fizik kuralına göre a ama MEB hala C olduğunu söylüyor yaptıkları basın açıklamasında hala kendi cevaplarının doğru olduğunu söylemeye çalışıyolar o anlamda dedim.