Çözüldü LGS'deki fen 13. soru A kitapçığı makaralı soru yanlış değil mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevap hala açık bir şekilde C, bir kez daha baktım daha da emin oldum. İptal edilmesinin sebebi a yapıp etrafta yok şöyle yok böyle yapanlar muhtemelen. Çünkü daha önce hiçbir zaman bir soru sınavdan 3 ay sonra iptal olmadı, olmaz zaten.

Puanlar bile değişti maalesef. Soru iptal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap hala açık bir şekilde C, bir kez daha baktım daha da emin oldum. İptal edilmesinin sebebi a yapıp etrafta yok şöyle yok böyle yapanlar muhtemelen. Çünkü daha önce hiçbir zaman bir soru sınavdan 3 ay sonra iptal olmadı, olmaz zaten.

Cevabı hala C falan değil. Önceden a olarak kabul edilmesinin itirazların açıklamasız reddedilmesini sebebi de malum parti başkanlarının oğulları :D her sene olduğu gibi bu sene de TR birincisi. Fizikçilerin bile a olarak kabul ettiği bir soru.

Bende senin gibi düşünüyorum ama ortaokul düzeyinde değilmişmiş Allah'tan alttan gelenler bizi ittiremiyor okulumuzdan.

Cevabı hala c falan değil. Önceden a olarak kabul edilmesinin itirazların açıklamasız reddedilmesini sebebi de malum parti başkanlarının oğulları :D fizikçilerin bile a olarak kabul ettiği bir soru.
Madem cevap A, neden soru A olarak kabul edilmek yerine iptal olmuş peki? 😃 Veya neden 3 ay sonra iptal olmuş, var mı böyle bir olay LGS veya YKS tatihinde?

Cevap a ortaokul seviyesi olmamasının sebebi de o. Öğrenciye sorsan C der, fizikçiye sorsan a der.

Evrensel fizik kuralına göre a ama MEB hala C olduğunu söylüyor yaptıkları basın açıklamasında hala kendi cevaplarının doğru olduğunu söylemeye çalışıyolar o anlamda dedim.

Evrensel fizik kuralına göre a ama MEB hala C olduğunu söylüyor yaptıkları basın açıklamasında hala kendi cevaplarının doğru olduğunu söylemeye çalışıyolar o anlamda dedim.
Ben sen c'yi savunuyorsun olarak anladım. Mesaj öyle gözüküyor kusura bakma :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı