Çözüldü LGS'deki fen 13. soru A kitapçığı makaralı soru yanlış değil mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evrensel fizik kuralına göre a ama MEB hala C olduğunu söylüyor yaptıkları basın açıklamasında hala kendi cevaplarının doğru olduğunu söylemeye çalışıyolar o anlamda dedim.

Dediğim gibi zaten bu senenin birincilerine bak anlarsın. Doğru cevap direkt a olarak kabul edilseydi 'bazı' kişiler Full çekememiş olacaklardı. İki tarafın da huyuna gitmek için iptal ettiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu fizikçiler C diyor ve onu geçtim MEB'in yaptığına göre çok büyük haksızlık yapılıyor nakil yaptırıcaklara.
Öyleyse neden üst okul kazananların hakkı korunuyor da benimki korunmuyor?

Çoğu fizikçiler C diyor ve onu geçtim MEB'in yaptığına göre çok büyük haksızlık yapılıyor nakil yaptırıcaklara.
Öyleyse neden üst okul kazananların hakkı korunuyor da benimki korunmuyor?
Sen yine aynı okuldasın? Sadece kontenjan artıyor. Ayrıca çoğu fizikçi c demiyor araştırırsan. C diyenler mebde çalışanlar genellikle.

Sen yine aynı okuldasın? Ayrıca çoğu fizikçi C demiyor araştırırsan. C diyenler MEB'de çalışanlar genellikle.

Bak benim puanım 445,5 du 444,7 ye düştü ve üst okullara gidenlerin hakkı korunacağı için kontenjan kalmadı bu yüzden nakil yaptırdığımda çok yüksek ihtimalle gelmeyecek çünkü okul 446,7 ile kapatmıştı ve benim gibiler bunun için gidemeyecek doğru mu?

Sen yine aynı okuldasın? Sadece kontenjan artıyor. Ayrıca çoğu fizikçi C demiyor araştırırsan. C diyenler MEB'de çalışanlar genellikle.

O zaman neden iptal etsinler hocam MEB ilgilenmiyor mu?

Bak benim puanım 445,5 du 444,7 ye düştü ve üst okullara gidenlerin hakkı korunacağı için kontenjan kalmadı bu yüzden nakil yaptırdığımda çok yüksek ihtimalle gelmeyecek çünkü okul 446,7 ile kapatmıştı ve benim gibiler bunun için gidemeyecek doğru mu?
Reiz ilk tercihinde yazsaydın niye nakil aldırıyorsun? Zaten ek nakil dönemi bittikten sonra aldırılan nakillerde puanının üstünü yapamıyorsun. Yani nakil aldırabileceğin okullar ilk tercihlerde gelen okullar oluyor. Ayrıyeten sorunun cevabı a, ancak ortaokul bilgisiyle a olarak çözümlenemiyor. İptal edilmesinin sebebi bu. Sadece c yapanlar gereksiz ağlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı