Korkunun ecele faydası yok, çalışın.Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye çalışıyorum fakat içimde bi' korku var. Ya kötü bir liseye gidip ortamım kötü olursa, ya uzun soruları yapamazsam, ya kötü alırsam diye korkuyorum. Önerileriniz neler?
Bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Çalışmaktan başka çaren yok dostum. Sana bir öneri, geleceğinin nasıl olmasını gözlerini kapatıp hayal et, öyle çalış. Motivasyon olur.Korkunun ecele faydası yok, çalışın.
Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye çalışıyorum fakat içimde bi' korku var. Ya kötü bir liseye gidip ortamım kötü olursa, ya uzun soruları yapamazsam, ya kötü alırsam diye korkuyorum. Önerileriniz neler?
OBP,'in yüksek ise güzel bir liseye yerleşirsin.
Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye çalışıyorum fakat içimde bi' korku var. Ya kötü bir liseye gidip ortamım kötü olursa, ya uzun soruları yapamazsam, ya kötü alırsam diye korkuyorum. Önerileriniz neler?
Pek öyle değil. Ortaokulda OBP neredeyse hiçbir işe yaramıyor. Çünkü cogu öğrencinin OBP'si 90 üzeri. Bu yüzden en iyi OBP puanına sahip lise bile genellikle çok kötü oluyor.
Üniversiteye gitmek ve dört yıllık bölüm kazanmak istiyorsan meslek lisesi seçme de ne seçersen seç. Meslek lisesinde zaten son sene üniversite sınavına çalışamazsın staj işleriyle uğraşmaktanMerhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye çalışıyorum fakat içimde bi' korku var. Ya kötü bir liseye gidip ortamım kötü olursa, ya uzun soruları yapamazsam, ya kötü alırsam diye korkuyorum. Önerileriniz neler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.