LGS'nin kötü geçmesi kötü mü?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
LGS kötü geçti. Ailem bir şey olmaz diyor ama gene de kötü ve tuhaf hissediyorum. Bu cidden hayatımı çok etkiler mi? Üzülmeli miyim? 360-370 alıyorum denemelerde 400-420 almama rağmen.

LGS kötü geçti. Ailem bir şey olmaz diyor ama gene de kötü ve tuhaf hissediyorum. Bu cidden hayatımı çok etkiler mi? Üzülmeli miyim? 360-370 alıyorum denemelerde 400-420 almama rağmen.
ortalama bir liseye gitsen sıkıntı yok. sonra zaten Lisenin 3 senesi falan YKS çalışacaksın. LGS pek tiye alınacak bir sınav değil bence tabi herkesin bakış açısı farklı

Lisenin iyi olup olmaması sadece sürecin zorluğuna yardımcı oluyor. O yüzden çokta dert etme.

Hocam zaten LGS aile baskısı yememek için çalışılır, yoksa LGS'nin amacının farklı ekonomik dal oluşturmak olduğunu herkes bilir, ailen sıkıntı etmediyse bak paşa keyfine üniversiteye gidince veyahut meslek edinince kimse liseni sormaz sana okuduğun üniversiteyi sorar sal gitsin.

Ben de girdim sınava gerçekten de zordu sadece ben demiyorum YouTube'dan izlediğim hocalarda öyle diyor bu yüzden yüzdelik dilimler düşük olacaktır hedefini bilmiyorum ama 360-370 yaparsan orta düzey bir liseye gidersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı