LGS'ye 1.5 ay kala 420 yapılır mı?

Bende seneye gireceğim mat fen yaparım İngilizce kısmende olsa halledebilirim tarihide yaparım ama Türkçe

Matematik'ten anlamıyorsanız Matematik zorlamanın manası yok bence, İngilizce çalışın en azından İngilizce'den toparlayabilirsiniz.

Düzenleme: Hem ileride de işinize yarar ingilizce.
Kusura bakmayın matematik zorlamadan hiç bir sınavda başarı elde edemezsiniz.

Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ingilizcem yükselmeye başladı matematiktende bir arkadaşımdan yardım alıyorum paragrafa da yoğunluk verdim günde 150 civarı soru çözüyorum arttırmaya çalışıcağım biraz yoğun oluyorum hem okul hem dershane.

Kusura bakmayın matematik zorlamadan hiçbir sınavda başarı elde edemezsiniz.

Matematiğe yoğunluk verdim.

Bende seneye gireceğim mat fen yaparım İngilizce kısmende olsa halledebilirim tarihide yaparım ama Türkçe

Türkçe yaparsın zor değil sadece paragraf çözmen lazım.

Fen 20dk sürüyor.

Inkılap ve dini evde çözmüyorum sadece matemetik fen paragraf İngilizce falan çözüyorum onun dışında istediğim lisenin taban puanı %6 girdiğim deneme sayısını arttırdım haftada 5 deneme falan oluyorum.

Son düzenleme:
Matematikte yeni nesili işleme döksem yaparım ama ne dediği çok karışık geliyor.

Dayi çok fazla soru çözmen gerekli 1.5 ayda eğer her gün normalde cozdugunun 2-3 katı kadar cozersen toparlayabilirsin. Matematik öyle diğer dersler gibi değildir, temelinde konuyu iyi anlama %10, soru çözüm %90 vardır gibi düşünebilirsin. Keşke sene başından baslasaydin düzenli soru çözmeye. Ama yine de geç değil kendine güven, inan ve azmet. Başarılar diliyorum.

425 yapar mısın bilmem ama düzenli çalışırsan, ve daha fazla çalışırsan kesinlikle daha yüksek bir puan alırsın. Geçen sene üni sınavına girdim ve sadece 2. Dönem ders çalışarak 14k yaptım. Ne yazık ki yapıcak tek şey anlayana kadar çalışmak. Yeni nesil matematik soruları için problemi işleme dökmek gerekiyor, video çözümlü birkaç kitap almanı ve bitirmeni öneririm. Bir konuda ne kadar farklı soru görürsen o kadar aklında kalır. İngilizcede ise deneme çöz, sınavda tamamen denemelerde öğreneceğin kelimeler çıkacak, ve soru tarzı aynı olucak. Daha spesifik sorarsan yardımcı olabilirim ing öğretmenliği okuyorum. Ayrıca biliyor musun bilmem ama puan odaklı değil net odaklı çalış, çünkü benim aldığım puanı bir önceki sene alsaydım Odtü'de falan okuyordum şu an.

Normalde çözdüğünün 2-3 katını çözmesi ona yarardan çok zararı dokunur ben LGS'den sonra anladım ki önemli olan çok soru çözmek değil düzenli soru çözmek olay, bu arkadaşta geç kalmış fakat hala 425 ve üzeri alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…