LGS'ye 1 gün kaldı ve hazır değilim

st4rrias

Decapat
Daha fazla  
Merhaba en son ağustos'ta buraya gelmiştim. O günden beri çalıştım ve LGS'ye yarından sonraki gün gireceğim. Sözelim genellikle iyi geliyor, en son denememde 446 aldım istediğim puan 440. sayısalda matematik kötü, feni hallettim sonunda. Mutluyum bu çilenin bittiği için fakat hazır değilim, özellikle matematik için. Diğer dersleri hallettim matematikten en az 12 yapmam lazım. Sınav öncesi, oturum arası ve sınav sırasında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim. 💗

Bir hafta sonra üniversite sınavım var hazır değilim boşver kardeşim ne olacak üç günlük dünya birkaç sayfa kağıt parçası benim hayatımı değiştiremez. Eğer değiştirmek isterse ben engel olurum. Olasılıkların büyük çoğunluğu senin hayatta ve alanında ne kadar istekli olduğuna bağlıdır; 20 yıldır burnunu b'tan kurtaramamış MEB'in hazırladığı "XYZ" sınavına değil.

Merhaba en son ağustos'ta buraya gelmiştim. O günden beri çalıştım ve LGS'ye yarından sonraki gün gireceğim. Sözelim genellikle iyi geliyor, en son denememde 446 aldım istediğim puan 440. sayısalda matematik kötü, feni hallettim sonunda. Mutluyum bu çilenin bittiği için fakat hazır değilim, özellikle matematik için. Diğer dersleri hallettim matematikten en az 12 yapmam lazım. Sınav öncesi, oturum arası ve sınav sırasında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim. 💗

2022 DE LGS'ye girdim sözelde ara derslerde yanlış yoktu ama Türkçem 5 yanlıştı öğle arası babama simit yiye yiye anlatıyorum kötü geçtiğini falan. Sonra sayısala girdik fulleyip çıktım. Ama sayısalı fullememdeki en büyük etki kendime güvenmemdi bu anımıda anlatayım dedim. İşin özeti kendine güven elinden geleni yap emeğinin karşılığını alırsın şimdiden başarılar.

Rahat
Rahat olmaya çalış kendine güven.

Ben de bu pazar sınava gireceğim. Çok adam akıllı çalıştığımı söyleyemem, çözdüğüm soru sayım 50 yi geçmedi, hatta her gün soru bile çözmedim. Dönem başı 390 alıyordum şuan en düşük 450 falan alıyorum, aldığım en yüksek deneme 480 falandı. Hedefim 480 üstünde almak ama kötü alırsam dünyanın sonu değil. Son olarak önceden LGS'ye giren varsa sormak istediğim iki sorum var: LGS cidden denemelerden kat kat daha mı kolay? ve LGS'ye uçlu kalem ile girsem ama optiğe kurşun kalemle kodlasam sıkıntı olur mu?

Sonuçta bir sene boyunca çalışıp emek verdiniz. Sınavda da iyi kötü bir şekilde emeğinizin karşılığını alırsınız. Şimdilik hiçbir şey düşünmeden uyuyun, yapacak başka bir şey yok. Sınavınızda da başarılar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı