Şu an denemelerde kaç yanlış civarı yapıyorsunuz?İmkansızlığını göz önünde bulundurursak olmaz gibi. Yine de var mıdır bir umut sizce? Günlük 10 saate vurmayı umuyorum.
Şu an denemelerde kaç yanlış civarı yapıyorsunuz?İmkansızlığını göz önünde bulundurursak olmaz gibi. Yine de var mıdır bir umut sizce? Günlük 10 saate vurmayı umuyorum.
Hocam sana bağlı, bu zamana kadar çalıştın mı, nasıl çalıştın? Konu eksiğin var mı? Beceri temelli sorularda zorlanıyor musun? Genel denemelere giriyor musun ve kaç puan alıyorsun? Ayrıca sıkı çalışman lazım. Bu arada benim de hedefim 500İmkansızlığını göz önünde bulundurursak olmaz gibi. Yine de var mıdır bir umut sizce? Günlük 10 saate vurmayı umuyorum.
Hocam Bil-Bang kolay değil mi ya ben 1-2 kere girmiştim?Yıla göre değişiyor.
Dershane yapıyor. Haliyle ücretli diyebilirim. Kaliteli yayınlar mesela:
- Tonguç
- Okyanus
- Bil-bang
Alakasi yok, hic calismadan girip 330 aldim. Ve arkadasin konusuna gelirsek 500 almasi cok zor ama dedigi kadar calisirsa ve bu calisma verimli olursa en az 450 civari alacagini dusunuyorum. Tabii bu kisinin kapasitesine de bagli.Eğer 0'dan ise 300 zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.