LGS'ye 1 ay kala 415 puan alınabilir mi?

Croxy1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor

ASUS DUAL GeForce RTX 4060 WHITE OC 8GB GDDR6 128Bit

XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16

Asus Prime B450M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX
Şu anda puanım 330 340'larda Türkçe de 13 netim inkılap din 10 net İngilizce 4 net matematik 2 net fen 9 net var ve 415 puan almak istiyorum. Günde kaç saat çalışmalıyım? Hangi derse ne kadar çalışmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anda puanım 330 340'larda Türkçe de 13 netim inkılap din 10 net İngilizce 4 net matematik 2 net fen 9 net var ve 415 puan almak istiyorum. Günde kaç saat çalışmalıyım? Hangi derse ne kadar çalışmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum öncelikle bilgisayara bakmaman lazım yada bakacaksanda bir gün belirle o gün bak sadece ayrıca düzenli birşekilde özellikle matematik netini arttırman gerek. Umarım başarılı olursun. Youtube'dan saçma sapan videolar izleme onun yerine önce konu anlatımı desteği al öğretmeninden yada kitaptan daha sonra soru bankalarından soru çöz yapamadığını mutlaka birşekilde biryerden çözümünü öğren bu saatten sonra yapabilecek pek birşey yok ama inşallah iyi geçer sınavın. Ayrıca sınav şöyle zor olacak böyle zor olacak laflarının hepsi kolpa onlarada inanma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı