LGS'ye 2.5 ay kala 500 puan yapmak mümkün müdür?

Şu anda 5-8 arası idealdir pes etmeyin. Daha çok ise yanlış yaptığınız yerleri tespit edin dönem başında yaptığınız denemelerde yaptığınız yanlışları çıkartmadıysanız ise 2 günde 1 deneme yapmaya başlayın ve her yaptığınız yanlışı saklayın 1 ay sonra onlara geri dönün ve öğrenene kadar üstüne gidin yararı olacaktır.
 
Her günde 10 saat çalışan 500 yapamıyor dostum. Öncelikle bir şey sormak istiyorum 8. sınıf notların iyi mi ? Yani 3 ay boyunca günde 10 saat çalışıp bir şey anlaman için temelinin de iyi olması lazım. Bence belirttiğin süre içerisinde istediğin puan için ders notlarının en az 85 üstü olması gerektiğini düşünüyorum.
 
İmkansızlığını göz önünde bulundurursak olmaz gibi. Yine de var mıdır bir umut sizce? Günlük 10 saate vurmayı umuyorum.
Hocam sana bağlı, bu zamana kadar çalıştın mı, nasıl çalıştın? Konu eksiğin var mı? Beceri temelli sorularda zorlanıyor musun? Genel denemelere giriyor musun ve kaç puan alıyorsun? Ayrıca sıkı çalışman lazım. Bu arada benim de hedefim 500☺️.
Yıla göre değişiyor.

Dershane yapıyor. Haliyle ücretli diyebilirim. Kaliteli yayınlar mesela:
  • Tonguç
  • Okyanus
  • Bil-bang
Hocam Bil-Bang kolay değil mi ya ben 1-2 kere girmiştim?
 
Ben hiç çalışmadan 290+ almıştım. Sen de azıcık çalışsan 350 falan alırsın; iyi çalışırsan 450+. Konu açmayı bırakıp kitaplara ve derslere gömülürsen, belki belki 500+?
 
Bir de video izleyip ders çalıştım deme video izle konu tekrarını yap üstüne kendinde konu anlatımlı bir kitaptan tekrar yap soruları çöz sakın zordan başlama önce formül sorularını kavrama sorularını çöz onun üzerine beceri temelli (yeni nesil) soruları çöz bol bol kitap okursan ve bunu bir düzene koyarsan çok zorlanmazsın emin ol baştan beri çalışsaydın kolay olurdu ama geçmişe değil geleceğe bakmak lazım iyi çalışmalar.
 
Arkadaşlar 10 saat çalışıyorsam zaten geneli verimli geçiyor. Ben halen 450 yapabileceğimi düşünüyorum. 500 zaten en yüksek olduğu için oradan sormak istedim. Arkadaşlar burada konu açacağına git ders çalış demeniz için açmadım burayı. Bu motivasyonumu düşürüyor. Sert yorumlardan gaza gelmiyorum. Bu konu hem moral için hem merak için açıldı. Yine de sizin yorumunuz karışamam. Önceden hiç çalışmadım değil biliyorum konuları. Sadece soru çözümlerinde takılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı