LGS'ye 5 gün kala matematik konu eksikliği nasıl giderilir?

442923

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, artık LGS'ye sadece 5 gün kaldı ve benim matematikten sadece 2 tane konuda eksiğim var bunları nasıl giderebilirim?

Bu saatten sonra konu videosu izlemeniz pek bir işe yaramaz. Tavsiyem branş denemesi çözmeniz, ayrıca hangi konular?
@Thundem komik olan ne dostum?

Son düzenleme:
Karkekök cebirsle ifadeler kaldı karekökleri az çok biliyorum ama cebirsellerde sıkıntı yaşıyorum.
Konuyu soru üzerinde öğrenmeye çalışın, elbet sağda solda duyup bir şeyler kapmışsınızdır. Bunu pratiğe dökmeye çalışın. İlla video izleyeceğim diyorsan özet veya soru çözüm videosu olsun yoksa zaman kaybı olur. Yazmayı unutmuşum konular cidden önemli ve soru gelen yerden haberiniz olsun, o yüzden denemelere göz atın dedim en azından bir fikriniz olur.

Çalışmanın anlamı yok. Bende son 1 hafta kala LGS de matematik çalıştım sonuç: Matematik Full boş ve LGS'den 308 puan aldım. Bu anlattığım olay 2 yıl önce falan 10.sınıf oldum ve niteliksiz Anadolu lisesine gittim he peki bir fark oldu mu sosyal ortam açısından evet ama onun dışında kötü bir okula gitmek pek sıkıntı değil. 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı