kuzeyyyykmk
Picopat
Daha fazla
Hocam LGS'de 480 alan biri olarak söylüyorum. Ben 7. sınıfta okyanus Master matematik kitabı almıştım. Onu ya da güzel zorlukta bir soru bankası alarak başlayabilirsiniz. 7. sınıf konuları 8. sınıfı bırakın lise matematiğinin temelini oluşturuyor. Onu hallederseniz çok rahat edersiniz ileride de. Zaten çoğu insan matematiği yapamıyor. Ayrıca annenizin dediği gibi bu iş çalışmakla geçiyor. Ayrıca anlamadığınız bir konu dışında konu tekrarı yapmak bence gereksiz. Ne kadar çok soru o kadar iyidir.
Hocam bende onun matematik branş denemesi var onu çözüyorum soruları güzel ancak benim şöyle bir sıkıntım var ben denemede yapamıyorum hani evde çok rahat yaparken denemede sıkıntı oluyor.
Ben LGS'de 400 puan yaptım ve OBP ile yerleştim yerleştiğim okul güzel ama keşke çalışıp daha güzel okullarda okusaydım diyorum kendime her gün.
Hocam aslında önemli olan üniversite sınavı ama akrabalar arasında işte kötü yapmış diye ve hocalar arasında kötü yapmış diye konuşulmayı çok istemiyorum şahsen tabii öğretmen çocuğu olmanın bana göre kötü yanlarından biri.