LGS'ye çalışamadım

Sıkıntı yapma üniversite sınavına çalışsan yetiyor. Ben İzmir'in en kötü lisesinde okudum belki de. Gel gör ki Ege Elektrik mezunuyum üzerine bir de ekonomiye ilgi duyduğum için ekonomi okumaya karar verdim. Şuan ki aklım olsa lise 2 kadar sadece temel şeyleri öğrenir geri kalanında hayatımı yaşardım. Derslerden temel bilgileri bilsen lise 2 de falan her gün düzenli 3 saat çalışsan sınav gelene kadar yok ediyosun ortalığı zaten.
 
Selam, öncelikle iyi günler herkese. 2021 LGS'ye yaklaşık 26 gün kaldı ve çok az çalıştım. Hatta hiç çalışmadım desek daha makul olur. Ve bende gerçekten tedirginleşiyorum, hep aklıma geliyor. Ara sıra test açıp 10 soru falan çözüp bırakıyorum. Ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum. Tavsiye verirseniz çok sevinirim!

İyi forumlar.

Hocam yanlış anlamayın ama çalışmadıysanız temel eksiğimiz vardır yapacak bir şey yok.
 
Hala 410-440 arası yapabilme şansın var. Hiçbir şey için geç değil. Günlük 300-350 soru çözüp konu tekrarı yapman lazım. Bir tane de deneme. Başka türlü yapamazsın. Temelin varsa 15 günde bile yapabilirsin. Ama verimli çalışman lazım.
 
Hocam tüm soru anlatımlarını izlemeye başlayın. Test çözün, ara vermeden. Biraz geç artık ama...
 
Hocam ben 289 puan kazanmıştım. Sizin gibi son zamanlara yaklaştığımda insan vicdan azabından resmen yanıyor. Son 1 hafta soru çözmüştüm. Ama 1 ay gerçekten güzel bir süre. Geçen sene sınava girmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. Moralinizi bozmayın, konu anlatımlarını izleyin. Youtube'da onlarca konu anlatımı var her dersten. İnternetten sorular çözün. İnternetteki bedava deneme sınavlarını çözün. Verebileceğim tavsiye bu olur.
 
Hocam kuzenim aynı şeyi denedi. Son 1 ay annesiyle bile konuşmadı o derece çok çalıştı 380 aldı.

Hocam kişiden kişiye değişiri yine de bol bol çalışmada fayda var en azından ortalama bir liseye gidebilsin.
Not: Konu sahibi LGS'den sonra bir konu açıp beni etiketlerse mutlu olurum sonucu merak ettim.
 
Hocam kişiden kişiye değişiri yine de bol bol çalışmada fayda var en azından ortalama bir liseye gidebilsin.
Not: Konu sahibi LGS'den sonra bir konu açıp beni etiketlerse mutlu olurum sonucu merak ettim.

Hocam dediğim kişinin notları çok iyiydi. Son günlerde bırakmıştı ve günde 30-50 soru falan çözüyordu. Gerçekçi olmak lazım son bir ayla ortalama bir lise kazanılsa çoğu kişi son bir aya bırakır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı