LGS'ye çalışamadım

Sınava kadar günde 12 saat ders çalış, son 3 gün full deneme çöz. Sınava 1 gün kala da sadece dinlen. Liseye geçtiğin zaman bu şekilde devam etme, düzen ve disiplin oturtup ona göre çalış yoksa aynı şekilde gidersen üniversite sınavında bir şey elde edemezsin. Ailen de varlıklı değilse asgari ücretle vasıfsız eleman olarak takılırsın. 25 yaşına gelince Insta'da ortaokuldaki çalışkan arkadaşlarının hayatlarını görüp kafanı vuracak duvar araman da cabası olur.
 
Selam, öncelikle iyi günler herkese. 2021 LGS'ye yaklaşık 26 gün kaldı ve çok az çalıştım. Hatta hiç çalışmadım desek daha makul olur. Ve bende gerçekten tedirginleşiyorum, hep aklıma geliyor. Ara sıra test açıp 10 soru falan çözüp bırakıyorum. Ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum. Tavsiye verirseniz çok sevinirim!

İyi forumlar.
Hocam full sözel tekrarı yapın ve sözeli fullemeye çalışın. Yalan söylemeyeceğim matematik çok zor ve ben girdiğimde beni fen taşıdı. Sizin sayısalınız bilmiyorum ama full ezber sözel çalışın. Anca öyle olabilir.
 
Ortaokul notlarınız iyiyse, ortalama ile alan liselere bakabilirsiniz. Bundan sonra ne yaparsanız yapın çok bir şey değiştirmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı