LGS'ye çalışamadım

Valla dediğim gibi LGS'ye girecek arkadaslar gideceğiniz lise ortalama iyi bir lise olsun yeter. Cakalların bulunmadığı bi yeri tutturmayı calısın. Cok iyi bir lise kazanamazsanız o kadar önemli değil zamanla anlarsınız. Ben gecen sene girdim günlük 100 soru bile zor cözüyodum evet büyük bi hataydı ve 405 puan aldım. Cevremdeki liselerden birini tutturma sansım olmadı en cok ona üzülüp ağlamıstım. O kadar da üzülmeme gerek yokmus sonradan fark ettim.

Ancak demek değil ki lise sınavı önemli değil. Elinizden gelen gayreti göstermeye bakın. İnternetten motivasyon kaynağı aramayın. Alın aklınızı basınıza calısın o sınava baska yolu yok. İyi bir lise kazanmak sizi her anlamda olumlu etkiler.
 
Selam, öncelikle iyi günler herkese. 2021 LGS'ye yaklaşık 26 gün kaldı ve çok az çalıştım. Hatta hiç çalışmadım desek daha makul olur. Ve bende gerçekten tedirginleşiyorum, hep aklıma geliyor. Ara sıra test açıp 10 soru falan çözüp bırakıyorum. Ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum. Tavsiye verirseniz çok sevinirim!

İyi forumlar.
Hocam ben olsam aklıma şu şarkı gelirdi :
Yine yangınlar yine ben.
Dalga geçmek için söylemiyorum yani mutsuzluktan aklıma o gelirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı