LGS'ye çalışmaya nereden başlamalıyım?

Tek bir derse odaklanma. Gün boyunca tüm derslere çalış ama zayıf olduğun derslere ağırlık ver. Din zayıf yazmışsın, Türkçe'ye atıyorum 2 saat çalışıyorsan Dine 3 saat çalış. Günlük program yapma. Sadece neleri yapacağını planla, demek istediğim şu; mesela "pazartesi günü şu saatte şu derse şu kadar çalışacağım" deme. "Pazartesi günü şu derslerden şu kadar soru çözeceğim" de.

Hocam ben de bu sene LGS'ye girdim yaptığım taktikle 470 gibi iyi bir puan aldım ben yazın matematik ve fen konularının hepsini ve matematik ve fenden birer soru bankası bitirmiştim sene içinde o rahatlık vardı yani psikolojik olarak da iyi bir taktikti ancak sen biraz geç kalmışsın sene içinde eksiklerine çalışmalısın okulun deneme yapmasını bekleme mesela atıyorum çarpanlar katları bitirdin bir tane branş denemesi çöz eksik olduğun tarafların üstüne git sonra karekök bittiğinde aynısını yap böyle taktiklerle çalıştığın konularda eksiğin kalmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı