LGS'ye hazırım ama kaygılıyım

Hocam bu arada hiç kaygilanmaniza gerek yok bu sizi daha kotu etkiler, daha az soru cozmenize, dikkatinizin dagilmasina yol acar, siz calistiginiza eminseniz her konuyu biliyorsaniz bundan sonra yapilacak bir şey yok, arkadaslarinda dedigi gibi yarin disari cikin gezin eglenin kafanizi biraz bosaltin, zaten sinavda aklima gelmez ya onu unutursam gibi dusuncelere girmeyin, onunuze bir soru gelecek diyeceksin ben buna calismistim, tak diye yapacaksin soruyu, hiçbir sekilde kaygilanmaniza gerek yok, hayatin sonu degil biraz da eglenmenize bakin, en kotu kiytirik bir liseye gider yine okursunuz, okumak sizin elinizde.

Kral sağ ol motivasyon için.

Son aylarda 460-490 arası geldi.

Benim şu an rekor 440 ama gerçekten zor bir sınavdı hedefim en az 450 yapar mıyım sence.

Son aylarda 460-490 arası geldi.

Özellikle son hafta sabahlara kadar ders çalıştım.

97 OBP puani ile guzel bir liseye yerlesirsin zaten, o tur seyleri kafana takmana gerek yok.

Tamamdır hocam inşallah LGS ile girerim ama obpyede güveniyorum.

Benim şu an rekor 440 ama gerçekten zor bir sınavdı hedefim en az 450 yapar mıyım sence.

Hocam bende son aylarda çok değil ama biraz daha düzenli çalıştım gibi öyle 460-490 a çıktım ilk dönem yaklaşık 440-450 cekiyodum

Tamamdır hocam inşallah LGS ile girerim ama obpyede güveniyorum.
Yaptiklari denemelerde 440 yaptiysa, Lgs sinavinda en az 470 yaparsin gibime geliyor.

Hocam bende son aylarda çok değil ama biraz daha düzenli çalıştım gibi öyle 460-490'a çıktım ilk dönem yaklaşık 440-450 cekiyordum.

Ben şu son 2 hafta kendimi pek ölçemedim LGS'de nasılım görüceğiz.

Yaptiklari denemelerde 440 yaptiysa, LGS sinavinda en az 470 yaparsin gibime geliyor.

Sınav yayınları -şu kolejleri olan- o denemeye girdim.

Ayrıca sınavda matematik çözerken 13 tane işaretledim 12 doğru geldi son denemede 17 tane kitapçığa işaretledim ve ne yazık ki denemede olduğumu unutup sadece 13 tanesini optiğe geçirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı