LGS'ye nasıl çalışılmalı?

23Oesadn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 2024 LGS'ye gireceğim. Bu güne kadar öylesine çalıştım lakin derslerimi çok iyi dinledim. Matematikte temelim çok çok az. Matematik hocamız dersleri çok kötü anlatıyor, bizim sınıf okulun en başarılı sınıfı okulun en iyi 1 2 3 4 kişisi bizim sınıfta onlar bile sadece matematik dersinde ya kitap okuyor ya test çözüyor ya da uyuyor zira hoca çok kötü anlatıyor. Diğer derslerde zinhar uyumuyorlar. Benim de matematik temelim kötü ve hoca çok kötü anlatıyor. Diyeceklerim bu kadardı nasıl bir çalışma rutini yapmalıyım günde kaç saat çalışmalıyım? İyi sosyaller.

Matematik dersine internetten çalış. Onun haricinde günlük tekrar ve 1-2 saatlik test çözme ile başarırsın.
Eğer hedefin yüksekse günde 2.5-3 saat çalışma yeterli çünkü LGS abartıldığı kadar zor değil.

Matematik dersine internetten çalış. Onun haricinde günlük tekrar ve 1-2 saatlik test çözme ile başarırsın.
Eğer hedefin yüksekse günde 2.5-3 saat çalışma yeterli çünkü LGS abartıldığı kadar zor değil.

4 saat çalışmayı planlıyorum çünkü çok az bir zaman kaldı ve hedefim %3 %5. Maltepe fen lisesine gitmek istiyorum.

Taban puanı 450. 4 saatlik kaliteli bir çalışmayla rahatlıkla yapılır. Kendini strese sokma. Daha 7 ay var. Yavaş yavaş çalışmaya başla.

Tek sıkıntım matematik ya bir de fazla arkadaşım yok yakın olduğum sadece 1 kişi var oda ders çalışan biri değil kendi başıma çalışmak zorunda kalıyorum.

Stres stres stres. LGS'nin kilit noktası. LGS sınavını gerçekten gözünde aşırı büyütmene gerek yok o girdiğin denemelerden %50 daha kolay oluyor genellikle. Günlük doğru düzgün tekrarını yapar derslerden birkaç test kitabı bitirirsen istediğin puanında üstüne çıkarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı