LGS'ye nasıl çalışılmalı?

Çok sıcak bakmıyorum.

Yani hocam 4 yıllık kazanacağım öğretmen mühendis olacağım diyorsan Anadolu'ya git ama hayata ben erken atılıcam ileride rahat edeceğim diyorsan meslek lisesine git.

8 sınıfta 2 dönem çalışmaya başla (büyük bir hedefin yok ise) düzenli çalışırsan 400 450 civarı alacağın kesindir burada bir iddia koyuyorum o senin gayretine kalmış şu devirde Anadolu'ya gitmeni tavsiye etmem he gideceksenizde sayısala gitmeniz gerekir genelde oralarda para oluyor onun dışında çalışkan biri değilseniz meslek lisesinde kendinize göre bir bölüm seçin araştırın öyle gidin onun dışında spor lisesi vs olabilir.

Evet sayısal düşünüyorum.

Yolunuz açık olsun 8 sınıf ilk dönem itibarı ile güvenilir iyi kaynaklardan düzenli günlük çalışmaya başlayabilirsiniz zaten sizi 8 sınıfta pek sıkmazlar sınavlarda genelde bol keseden puan veriyorlar bol bol zamanınız olacaktır LGS'ye çalışmak için.

Nereye gideceğine seneye rehber hocalarınla karar verirsin okul sizi liselere götürür gezdirir kararını verirsin buradan konuşarak karar vermek pek doğru değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı