LGS'ye nasıl çalışmalıyım?

Bir ara bir müdür getirmişlerdi Atatürk düşmanıydı. İzmir marşıyla ugurlamışlardı . Son yıllarda puanı baldan daha yüksek oldu ama bal en iyisi şu an.

Hocam 480puana özele gitmeyin ben de yüksek puan alınca çok yerden %80+ burs geldi fakat gitmedim.

Neden gitmesin? Kurumsal bir özel okul günümüzde devlet liselerin kat kat daha iyi. En azından bir merkeze bağlılar.

Meslek liseleri eskiden de böyle tanıtılıyordu şu anda da bir değişiklik yok yani.

Neden ki?

Akademik kariyer ve daha yüksek hukuk gibi bölümler için özel kurumsal bir liseye burslu gitmenizi tavsiye ederim.(doğa koleji, bahçeşehir koleji, uğur koleji gibi)

Bende baktım gerçekten güzel bir liseye benziyor.

Bu sene kolaylaşmıycak daha zor olur.

Açı koleji var burada.

Meslek liseleri eskiden de böyle tanıtılıyordu şu anda da bir değişiklik yok yani.

Neden ki?

Hocam sana sıralim ben benim bakış açımdan.

1- hedef koy.
-Meslek hedefi (ileride ne yapacaksın)
-İsteğine uygun lise.

2- ders çalışmaya şimdi başla ya şimdi başlarsın ya da şimdi kaybedersin.

3- ders çalışırken kendini kaybetme ara sıra bak bakim ne oluyor etrafta az da olsa öz çalış

4- başarılı olup istediğin liseyi kazanınca hayallerin için durma bu liseyi kazanmak senin için bir son değil.

Galatasaray ve kabataş dışında günümüzde çoğu okulun içi boşaltı. Beş para etmez.

Açı koleji var burada.

Açı koleji = paranı çöpe at.

Diyelim kazandım ve çok yoğun bir dönem olduğu için 9 da biraz kendimi boşlasam normal 7. sınıfta 6. sınıfta çalıştığım gibi çalışsam 11. 12. sınıflarda da asılsam nasıl olur?

Kaç puan aldın bu çalışma stiliyle?

480 hocam. 1 mat 1 fen 1 boş TR 1 din ve 1 ing yanlışı. İngilizce çok komik bir yanlış okumadan olmuş ve Fen de yaz ile kışı yanlış okumuşum hızdan. Çok hızlı çözdüğümden sınavı 40 dk erken bitirip diğer soruları kontrol edip hepsini yanlış olanları doğruya çevirmiştim. Çok iyi bir taktik. Hızlı çözmek çok ama çok iyi bir artı. Matematikte de ise yanlış okumaydı. Türkçede de yanlış olduğunu fark ettiğimde sınavın bitmesine 2 dk olduğundan boş bırakmıştım. Az daha vakit olsa fullerdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…