Tamamdır.
Rakip mi eliyorsun?Zaten muhtemelen zaman 30 dk falan fazla gelir kodlamayı bence sona bırak sonra tek tek kontrol et
Hiç deneme sınavına girdiniz mi hocam ?Zaten muhtemelen zaman 30 dk falan fazla gelir kodlamayı bence sona bırak sonra tek tek kontrol et
Hayır bunu sakın yapma.Zaten muhtemelen zaman 30 dk falan fazla gelir kodlamayı bence sona bırak sonra tek tek kontrol et
sağolun hepiniz.Hayır bunu sakın yapma.
Sayfa değiştirirken kodlamanı yap.
Hiç deneme sınavına girdiniz mi hocam ?
Rakip mi eliyorsun?
Yeşillik olan bir yere git, orman vs olur yürüyüş yap. Gününü dışarda geçir temiz haval al ve erken yat.
Kardeşim sana verebileceğim en büyük tavsiye 1.oturum ve 2.oturum arasında arkadaşlarınla ya da başkalarıyla soruları tartışma. Mesela benim arkadaşım 1.oturumdan çıktıktan sonra Türkçe sorularını falan tartışmıştı başkalarıyla ve cevaplar aynı çıkmayınca stres olmuştu. Buna dikkat edip bugün de biraz kafa dağıtsan yeterli.
Sana bir abi tavsiyesi LGS'ye son gün çalışılması doğru olmamakla beraber risklidir. Bunun en önemli sebebi zihin ve beden yorgunluğun sınava negatif etkili olmasıdır. Bu durum başarı seviyenizi etkileyecektir. Bu sebeple son gün iyiyce dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sınavda başarılar diliyorum.
@Lahmacunbüken22 gecen sene girdim bende lgsye. sugün keyfine bak moralini yüksek tut. sınavda 3 4 soruda bir kodlama yap BENCE. salistiysan yaparsin hiç stres yapma. Aynı boyle yapmistim 475 yapmistim. umarım istediğin yeri kazanırsın.
Biraz kafanı dağıt. Oyun oynayabilirsin, yürüyüş yapabilirsin veya arkadaşlarınla buluşabilirsin. Ama kolay dopamin kaynaklarından uzak dur sınavda odaklanamayabilirsin.
Tamamdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.