<li> İçerisindeki Yazının Rengini Nasıl Değiştirilir?

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
376334

Sitemin sağ üstünde böyle bir kısım var. Yazının arkaplanını style ile vs değiştirebiliyorum. Fakat yeşil rengini bir türlü kırmızı yapamadım. Yazının rengini nasıl değiştirebilirim.

376336

Merhaba,

Css dosyalarının birinin içinde .active adında bir class'ı bulman gerek. Daha sonra color kodunu red olarak değiştirme sorunu çözer.

tarayıcının geliştiricisini açınca etki eden css kodunu görüp oradan rengini değiştirebilirsiniz. bulamadıysanız aşağıdaki kodu css dosyanıza eklemeniz kesin çözer.

Kod:
.breadcrumb .active {color:red!important;}

Merhaba,

CSS dosyalarının birinin içinde. Active adında bir Class'ı bulman gerek. Daha sonra color kodunu Red olarak değiştirme sorunu çözer.

Sorunu kendim çözdüm. Li etiketinin etrafını p etiketi açarak ona color typeı verdim. Fakat CSS içindeki rengi değiştirdiğim zaman yaptığım işlem gerçekleşmiyor. Siteyi veritabanından silip tekrar yükledğim zaman çalışıyor CSS içine yazdım en son kod. Güncel olarak çalıştıramıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı