Lian Li galahad AiO 360 vs Lian Li galahad AiO 360 unı fan SL Edition

SUSAMLI ÇUBUK

Hectopat
Makaleler
1
Elimde bulunan LT720 mi sattım ve başka ürüne geçeceğim. Başlıkta bulunan modeller arasında fiyat farkına değecek ne gibi farklar var? Bu bütçede ekstra tavsiyelere açığım.

Edit: Cevap yok, ilk olanı aldim.

Son düzenleme:
Elimde bulunan LT720 mi sattım ve başka ürüne geçeceğim. Başlıkta bulunan modeller arasında fiyat farkına değecek ne gibi farklar var? Bu bütçede ekstra tavsiyelere açığım.

Edit: Cevap yok, ilk olanı aldim.

Ben ilk olanı almıstım radyatör yamuk geldi diye SL editiyon yolladılar ışık dışında fark yok.

Ben ilk olanı almıstım radyatör yamuk geldi diye SL editiyon yolladılar ışık dışında fark yok.
Hocam radyatör nasıl yamuk geldi? Ve size bu şekilde yeni ürünü firmamı tedarik etti yoksa aldığınız satıcı mı?

Hocam radyatör nasıl yamuk geldi? Ve size bu şekilde yeni ürünü firmamı tedarik etti yoksa aldığınız satıcı mı?

Bilinen bir markadan aldım internet üzerinden radyatör yamuk geldi geri yolladım üst model yolladılar bu kadar.

Hocam merhaba konudan bagımsız işlemci sıcaklık değerleriniz nedir? Bende de 5800x3D var galahad 360 almayı düşünüyorum

Bende önceden Cooler Master 240 vardı onda 76 dereceleri görüyordum ancak şu an Warzone gibi işlemci sömüren bir oyunda bile Max. 69-70 derece alıyorum.

Hocam merhaba konudan bagımsız işlemci sıcaklık değerleriniz nedir? Bende de 5800x3D var galahad 360 almayı düşünüyorum.

Ryzen9 5900X kullanıyorum galahad SL Edition 360mm sıvı soğutma boşta 43-60 arası dalgalanıyor. (AMD'ye yazdım bu dalgalanma normal dedıler.) Oyunlardayken şimdiye kadar 80 üstüne çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı