Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm kronik sorunları var mıdır?

istinye

Hectopat
Merhaba
Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm almayı düşünüyorum, ancak Reddit'te yabancı kullanıcılarda çok fazla kronik sorun pompa arızalarından bahsedilmiş.
Acaba eski versiyonlar mı yani firma sorunu düzeltti mi, yoksa hala risk mi barındırıyor? Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Riske girerek satın aldım ama ilk çalıştırmads pompa bağlantı kablosu alev alarsk yandı maalesef. Şimdi servise göndermek ile uğraşacağım maalesef.

Son düzenleme:
Fanlar dönüştürücü kablo ile cpu fana bağlanacak, pompa soketi pump soketine takılacak, pompanın rgb si anakartta rgb usb ye takılacak doğru mu hocam ?
Fanlara ayrı bir dönüştürücü gerekli değil, lian li de 3 fan tek kablo ile geliyor, ayrıca controller da geliyor, onun üzerine bağlantı yapabilirsin, youtube da zaten adım adım gösterilen videolar var, daha önce takmadıysan oradan bakarak gitmek mantıklı olur

Fanlara ayrı bir dönüştürücü gerekli değil, lian li de 3 fan tek kablo ile geliyor, ayrıca controller da geliyor, onun üzerine bağlantı yapabilirsin, youtube da zaten adım adım gösterilen videolar var, daha önce takmadıysan oradan bakarak gitmek mantıklı olur
Şuan ki sıvı soğutmamı kendim taktım ama okuduklarımdan ve doğru bildiklerimden korkar oldum. O yüzden ancak söylediklerim doğru, değil mi ?

yok sadece kendi bir kablosu
Hem çok beğenerek aldığım hemde kurupta sorun yaşamaktan korktuğum bi marka ürünü oldu benim için. Acaba koysam rafa rafta yıllarca beklese mi ? Yoksa deepcoolun yerine kurayım mı ne diyorsunuz ?
Pompası falan bozulur sök tak termal macun cart curt diye gözümde büyüyor üşeniyorum

Ürünüm servisten geldi, yanan kablo değiştirilmiş, tekrar bağladım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Yaşadığım sorun bğyük ihtimalle kıvrılmoş zarar görmüş kablodan kaynaklıydı, kolay kolay tekrar olabilecek bir sorun olduğunu sanmıyorum

Ürünüm servisten geldi, yanan kablo değiştirilmiş, tekrar bağladım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Yaşadığım sorun bğyük ihtimalle kıvrılmoş zarar görmüş kablodan kaynaklıydı, kolay kolay tekrar olabilecek bir sorun olduğunu sanmıyorum
Am5 çengelli soketi mi kullanıyorsunuz? Ben takakren çok zorlandım da

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı