Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm kronik sorunları var mıdır?

istinye

Hectopat
Merhaba
Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm almayı düşünüyorum, ancak Reddit'te yabancı kullanıcılarda çok fazla kronik sorun pompa arızalarından bahsedilmiş.
Acaba eski versiyonlar mı yani firma sorunu düzeltti mi, yoksa hala risk mi barındırıyor? Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Riske girerek satın aldım ama ilk çalıştırmads pompa bağlantı kablosu alev alarsk yandı maalesef. Şimdi servise göndermek ile uğraşacağım maalesef.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250121_221404_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20250121_221404_Chrome~2.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
Yok benim taktığım zaten çıkarılamayan, pompaya entegre gelen kabloydu

Pump yazan yere takılan görselde işaretlediğim kablo yandı

Burada görünen kablo

Merhaba, konudan bağımsız ama resimde kullandığınız anakarta ve işlemciye bağlanan kablolar nedir acaba? Ben de böyle kablolardan istiyorum benimki dağınık duruyor.

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 33
Hocam bende bu soket çıkmadı sadece 2 tane Intel soketi ve 1 AM5 soketi var

Bende de çıkmadı eski seride vardırç

Aynı soğutucuyu 3 ay kullandım. 3 ay sonra RGB yanıp sönmeye başladı ve fanları hızlanıp duruyor, pompasından ince bir ses geliyordu. Anakartın jUSB portuna bağlı olan kabloyu çıkarınca genel sorunlar düzeldi. Ama bu sefer de uygulama da gözükmüyordu ve BIOS'tan dahi pompa devri değişmiyordu. Garantiye gönderdim. Değiştirdiler. Bu sefer ki yeni AM4-5 aparatı ( 4 vidalı olan ) olan seriydi. 4 gün oldu kullanıyorum, az önce PC'yi açarken RGB birkaç kere yanıp sönmeye başladı. Ama sonra düzeldi. Arada böyle yapıyordu eskisinde de. Belki kronik sorunlu olabilir yani. Kullanan biri olarak konuyu görünce yazmak istedim.

Son düzenleme:
Ürünüm servisten geldi, yanan kablo değiştirilmiş, tekrar bağladım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Yaşadığım sorun bğyük ihtimalle kıvrılmoş zarar görmüş kablodan kaynaklıydı, kolay kolay tekrar olabilecek bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Hocam merhaba, aynı modeli bende almayı düşünüyorum memnun musunuz ve sizce sizde yaşanan sorun bende de yaşanır mı? Ürünü çok beğenmiştim ama bunları duyunca tırstım biraz.

Hocam merhaba, aynı modeli bende almayı düşünüyorum memnun musunuz ve sizce sizde yaşanan sorun bende de yaşanır mı? Ürünü çok beğenmiştim ama bunları duyunca tırstım biraz.
aynı ürün üst üste 2 kere aynı arızayı verdi. Tavsiye etmiyorum. Almayın başınız ağrımasın. Lconnect3 kadar kötü bir yazılım da kullanmadım hayatımda. Kasanızın üst kablolama alanı yeterse artic liquid freezer 3 alın derim. Çok iyi soğutucu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı