Lian Li lancool 205m vs 216 vs NZXT H5 Flow

RecoYG

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kasa almayı düşünüyorum ama 3 model arasında kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Lian Li lancool 205m mesh < Bu kasayı minimalist olduğundan dolayı istiyorum. Fakat soğutmada performansı kötü olur mu diye düşündürdüğünden kararsızım.

Lian Li lancool 216 < Bu kasada bir hayli büyük. Alırsam diyorum, uzun ömürlü olur, ne istersem takarım rahat rahat diye düşünüyorum ama araştırdığım kadarıyla toz filtresi yok. Sıkıntı yaratır mı düşüncesi var.

NZXT H5 Flow < Bu kasada ikisinin ortasında mantıklı olan gibi geliyor ama bu da fansız geliyor. Ek külfeti var. Çekmeye değer mi düşüncesindeyim.

Farklı kasa önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
216'yı ben de araştırıyorum. Çok toz alan bir yerdeyseniz ekstra toz filtresi alınabilir ama sonuçta onun da bir maliyeti var. Bunun dışında daha kısa sürelerde içini temizlemek gerekecek anlaşılan. Hava akışı iyi olduğu için buna mecbur bırakacaktır herhalde.

Farklı kasa olarak şu da aklımda. Hem toz filtreli hem güç kaynağı bölümü mesh değil yani bu demek oluyor ki oradan içeriye toz girmeyecek. Hava akışı da iyi olan bir kasa olarak biliyorum. Bunun dışında fanları daha sessiz gibi görünüyor. Ancak tasarım olarak herkese hitap etmeyebilir.

Hocam memnun musun acaba? Bende 216 ve H5 Flow arasında kararsızım
Merhaba, H5'in yapabildiği her şeyi 216 yapıyor, hatta daha fazlasını yapıyor. Bence H5'i öne çıkartan tek şey ekran kartı soğutucusu ama 216 zaten direkt fan yuvalarıyla geliyor ekran kartının hemen altına. Tek sorun 216'yı aldığınızda ekstradan 500 TL daha harcamanız lazım bence ön filtresini almak için.

Bence 216 daha kullanışlı ve kişiselleştirilebilir. Eğer karar veremezseniz bence tasarımını veya fiyatı en uygun geleni alın.

Merhaba, H5'in yapabildiği her şeyi 216 yapıyor, hatta daha fazlasını yapıyor. Bence H5'i öne çıkartan tek şey ekran kartı soğutucusu ama 216 zaten direkt fan yuvalarıyla geliyor ekran kartının hemen altına. Tek sorun 216'yı aldığınızda ekstradan 500 TL daha harcamanız lazım bence ön filtresini almak için.

Bence 216 daha kullanışlı ve kişiselleştirilebilir. Eğer karar veremezseniz bence tasarımını veya fiyatı en uygun geleni alın.

Hocam anlık olarak ikisini de alabilecek pozisyondayim ama inanılmaz kararsızım H5 Flow materyal olarak beni cezbediyor Lancool 216 plastik yapıda, ama araştırdığım da AirFlow konusunda 216 çok daha önde gibi duruyor.

Hocam anlık olarak ikisini de alabilecek pozisyondayim ama inanılmaz kararsızım H5 Flow materyal olarak beni cezbediyor Lancool 216 plastik yapıda, ama araştırdığım da AirFlow konusunda 216 çok daha önde gibi duruyor.
Ne yalan söyleyeyim 216 çıplak 14 kilo, taşırken çok zorlanıyorum. Hiç plastik hissiyatı vermiyor bana siz nereden çıkarttınız plastiği? Baya metal her yeri ve ağır.

Ben öndeki fanları 750 RPM'de çalıştırıyorum 5800x3D için yeterince hava giriyor soğutmaya. Ses yalıtımı da çok iyi bence.

Ben bir kaç aydır kullanıyorum ve tek eksiği ön toz filtresi. Ona ekstra 500 TL vermek zorunda kaldım Aliexpress'ten almak için.

Son düzenleme:
Ne yalan söyleyeyim 216 çıplak 14 kilo, taşırken çok zorlanıyorum. Hiç plastik hissiyatı vermiyor bana siz nereden çıkarttınız plastiği? Bayağı metal her yeri ve ağır.

Ben öndeki fanları 750 RPM'de çalıştırıyorum 5800x3D için yeterince hava giriyor soğutmaya. Ses yalıtımı da çok iyi bence.

Ben birkaç aydır kullanıyorum ve tek eksiği ön toz filtresi. Ona ekstra 500 TL vermek zorunda kaldım AliExpress'ten almak için.

Hocam işlemci için sıvı soğutucu kullanıyor musunuz? Bende de aynı işlemci var sıcaklık değerlerinizi merak ettim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı