- Makaleler
- 110
Son düzenleme:
İnilen yer çimlik bir alan. Düzlük olsa daha iyi olurdu. LIDAR sensörlerin pahalı olduğunu duymuştum, bu yüzden otonom araçlarda kameraları kullanmaya özen gösterdiklerini duydum.
Yanlış bir düşünce. İstanbulda adım atacak yer yok.İnilen yer kuru çimlik. Bu avantajlı biraz aslında ama düz pistte denemek daha iyi tabii. Maalesef, İstanbul'da pist yok.![]()
Aslında daha iyi bence. Asfalta çaksa sensörü bırak aracı bile kurtaramazlardı belkiİnilen yer çimlik bir alan. Düzlük olsa daha iyi olurdu.
Videonun görselinde uçağa zarar gelmiş gibi gözüküyor. Videoda bir detaya rastlayamadım. Merak ettiğim modelin beynini ne ile yaptınız? Güzel bir hobi edinmişsiniz. İniş videosunu izledim ama nereye indiğini tam göremedim. Daha da ilerletirsiniz umarım. Öğrenci olmamdan dolayı hem üniversite sınavına hazırlanmaktan hem de bu tarz hobilerin astronomik rakamlara ulaşmasından dolayı(İyi bir hayat sürmeme rağmen benim için bile çok yüksek fiyatlar.) dolayı pek ayıracak zamanım olmuyor.
@SideWinder tebriklerYalnız o sonda n’aptı öyle, stall’a girer gibi yavaşlayıp sonra döndü gitti aniden “yapacağınız işe…” der gibi
Aslında daha iyi bence. Asfalta çaksa sensörü bırak aracı bile kurtaramazlardı belkiÇimlik alan biraz yumuşak oluyor, o darbeyi alabiliyor.
@painkiller, düzlük derken çimsiz toprak alan. Yarı hazırlanmış pistler gibi. Düşündüm ki çimler uçağın dengesini bozup takla atmasına veya motoruna/pervanesine zarar gelmesine sebep olabilir.
O dediğin doğru evet. Ben asfalt olsa iyi olurdu dedin diye düşündüm o zaman@painkiller, düzlük derken çimsiz toprak alan. Yarı hazırlanmış pistler gibi. Düşündüm ki çimler uçağın dengesini bozup takla atmasına veya motoruna/pervanesine zarar gelmesine sebep olabilir.
Kamikaze dalışı gibiİniş yaparken rüzgara karşı iniyor. O nedenle zorlanıyor. Bir de yüksekten iniyoruz, zira indiğimiz yer çukur, etrafında da ağaçlar var.
Maşallah diyelim boşver, daha lazım o sizeİyi dayanıyor ama ya.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.