Son olarak oyun kaç GB alan istiyor ve kaç GB indirme yapıyor? Bütün yorumlarınız ve yorumlar için teşekkür ederim. Oyunu alacağım.@Silinen üye Sadece ilk episode'u içeriyor o paket, isterseniz 6TL vererek denersiniz. Sonrasında beğenmezseniz iade edersiniz.
Çok tavsiye edeni gördüm ancak oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Şu an 1. oyunun bütün episode'ları 6,20 TL Steam'de. Tavsiye eder misiniz? Kaç saatlik bir oynayış sunuyor? Konuşu ve hikâyesi nedir, nasıldır?
Ben de zaten ilk olarak düz Life is Strange'i almayı düşünüyorum. Seversem öncesi ve sonrasını öğrenmek için Before the Storm ve 2.oyunu alacağım.Öncelikle 6.20 TL'ye bu oyun kesinlikle alınır, o açıdan bir kuşkun olmasın. Fiyatı çok çok uygun. Zaten ilk episode tamamen ücretsiz. Önce onu oyna. İlk episode'un süresi 3 saat falandı diye hatırlıyorum. 6.20 TL'lik fiyat teklifi de 7 ağustosa kadar geçerliymiş zaten. Yani indirim bir yere kaçmıyor, bitmesine daha 12 gün var. İlk episode'u bitirdikten sonra diğerlerini alırsın seversen.
Oyuna gelirsek üst düzey, inanılmaz kaliteli bir oyun değil. Eksileri, sevmediğim yönleri var fakat sevdiğim kısımları çok daha ağır basıyor. Gençlik dizisi tadında bir oyun. Zaten bu tarz oyunlar genelde film/dizi tadı veriyor oyundan çok. Senaryosu güzel. Özellikle son 2 episode'u çok sevmiştim. Oyunda kullanılan müzikler çok güzel.
Bu arada ilk önce Life is Strange oyna bence. Olay örgüsü için önce Before the Storm'dan başlamana gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten olayları bağlamak da zor değil. Before the Storm oynamadan da ilk oyunu anlarsın. Zira tersi bir durum olsa adamlar önce Before the Storm'u yayınlarlardı. LiS serisinin en iyi oyunu zaten ilk oyun. Diğerleri aynı tadı vermiyor. Before the Storm ile başlarsan o kadar da iyi değilmiş diyerek ilk oyunu oynamayabilirsin ve ilk oyunu tecrübe etmeni isterim yani.
Son demiştim ama yenik düştüm merakıma. Oyunun kaç sonu var?
Seçimli oyunlarda genelde seçimlerin sonuçları aynı oluyor. Çok etkilemiyor yani. Bu oyunda etkiliyor yani, öyle mi?
Before the Storm için DLC'lerle birlikte 17 TL. Life is Strange 2 tek başına 6 diyor ama anlayamadım tam. Episode'lar dahil değil mi buna? Life is Strange için de 6 TL diyor. Life is Strange 2'yi almaktan emin değilim. Onun dışında diğer ikiliyi alabilirim.
Son demiştim ama yenik düştüm merakıma. Oyunun kaç sonu var?
Bu oyunun eksik bulduğum yönlerinden biri de buydu.
Life is Strange 2 de çok iyidir ama 1. oyun kadar etkileyici değil. Yine de 2. oyun da çok iyidir.Hikayesinin etkileyici olduğunu biliyorum ve hikâye oyunlarını seviyorum.
Peki ondan sonra Life is Strange 2'yi de oynamalı mıyım? Ben de etkileyici olduğunu duymuştum. Birkaç videosunu izleyip karar vereceğim.
Genelde dışardan edinilen saat bilgileri yanlış oluyor. 40 saat öngörülen oyunda 65.saatimdeyim şahsen.
Açık dünyası vs. var mı? Eğer yoksa nasıl harcadınız o kadar saat?
Before The Storm'u eğer oyunu beğenirsem öncesi ve sonrasını öğrenmek için almayı düşünüyorum aslında. Şans vereceğim. Teşekkürler.Nasıl oluyor, ben bu konuyu nasıl yeni görüyorum?Kesinlikle satın almalısın, indirimde 6 TL gibi bir fiyata düşüyor. Hayatında verdiğin en iyi 6 TL olacak, adım kadar eminim. Hikayesi insanı gerçekten derinden etkiliyor, epey etkisinde bırakıyor, oyunu oynamalara doyamıyorsunuz, bir kere oynadıktan sonra, en geç 1 ay sonra hadi bir daha oynayayım diyorsunuz. Fakat benim size tavsiyem şu şekilde. Life Is Strange oynamadan önce Life Is Strange: Before The Storm oynayın. Before The Storm ana oyundan sonra çıktı, ama kronolojik sırayla Before The Storm ilk oynanması gereken bir oyun. Before The Storm ise indirim vakti 11 TL gibi bir fiyata düşüyor. Bence bir şans vermelisiniz.
Tabii, öyle de gayet güzel bir deneyim olur. Şahsen ben ilk Life Is Strange oynadığım vakit Before The Storm daha ortalıkta yoktu, o yüzden ilk Life Is Strange oynadım, yine de gayet keyif aldım. Fakat kronolojik sırayla oynamak çok daha keyif verici olur, seriye başlamak isteyen kişi için, bana göre.Before The Storm'u eğer oyunu beğenirsem öncesi ve sonrasını öğrenmek için almayı düşünüyorum aslında. Şans vereceğim. Teşekkürler.
O zaman size güveniyorum ve Before The Storm'la başlıyorum.Tabii, öyle de gayet güzel bir deneyim olur. Şahsen ben ilk Life Is Strange oynadığım vakit Before The Storm daha ortalıkta yoktu, o yüzden ilk Life Is Strange oynadım, yine de gayet keyif aldım. Fakat kronolojik sırayla oynamak çok daha keyif verici olur, seriye başlamak isteyen kişi için, bana göre.