Life is Strange Alınır mı?

Hikâyeleri birbiriyle bağlantılı mı oyunların? Bunu oynadıktan sonra oynamam gerekir mi?

Türkçe yamayı çok önemsemiyorum hocam. Erasmus mevzuları için İngilizce geliştiriyordum zaten ama varsa bir sefer de onunla oynarız hikâyede eksik yer kalmasın diye. Keşfedebilecek çok şey var mı oyunda?

Hocam ilk olarak before the storm oynayın sonradan Life is strange oynayın evet bu arada bağlantılı.

@Silinen üye Eğer sadece Life is Strange satın almak istiyorsan bu linkten ''Complete Edition'' olanı alacaksın. 6,20 TL olan;

Üstten ilk episode'u bedava bir şekilde de oynayabilirsin.

Oyunun farklı sonları var veya ara sonları gibi şeyler de var. Mesela okulun güvenlikçisine bağırırsan olay değişiyor veya foto çekersen yine olay değişiyor. Çok mükemmel bir oyun.
Seçimli oyunlarda genelde seçimlerin sonuçları aynı oluyor. Çok etkilemiyor yani. Bu oyunda etkiliyor yani, öyle mi?
@Silinen üye Olur ama sıralayarak oynarsan çok daha iyi olur, yine de bir şey kaybetmezsin. Ben de ilk oyundan değil Life is Strange'den başlamıştım :)
Before The Storm'un Deluxe Edition'ı ne katıyo oyuna peki? DLC olarak bir eklenti mi?
TellTale Games TWD, Minecraft Story Mode veya Daha yeni ve büyük bütçeli olan Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls tarzında oyun. Eğer bu tarzı seviyorsan o açıdan akıcı bir oyun. Çekinmeden alabilirsin 6 TL gibi bir fiyata.
Aslına bakarsanız Detroit Become Human ve Beyond : Two Souls'u merak ediyorum ancak oyunlar pahalı oyunlar oldukları için sistemimde sorun çıkarır mı bilmeden almak istemiyorum. Anlatılanlara göre oyun mükemmel. Bakacağım.
Daha ucuz ama ben tek tek alırım dersen fark etmez. Orada ek DLC gibi bir şeyler var sanırsam.
Before the Storm için DLC'lerle birlikte 17 TL. Life is Strange 2 tek başına 6 diyor ama anlayamadım tam. Episode'lar dahil değil mi buna? Life is Strange için de 6 TL diyor. Life is Strange 2'yi almaktan emin değilim. Onun dışında diğer ikiliyi alabilirim.
Hocam ilk olarak before the storm oynayın sonradan Life is strange oynayın evet bu arada bağlantılı.
Peki Before the Storm'un Deluxe Edition'ı ile normalinin farkı nedir?
@Silinen üye Eğer sadece Life is Strange satın almak istiyorsan bu linkten ''Complete Edition'' olanı alacaksın. 6,20 TL olan;

Üstten ilk episode'u bedava bir şekilde de oynayabilirsin.
Bütün oyunları eksiksiz bir şekilde içeren bir Bundle var mı peki? Ben göremedim de.

Seçimli oyunlarda genelde seçimlerin sonuçları aynı oluyor. Çok etkilemiyor yani. Bu oyunda etkiliyor yani, öyle mi?

Before the Storm'un Deluxe Edition'ı ne katıyor oyuna peki? DLC olarak bir eklenti mi?

Aslına bakarsanız Detroit Become Human ve beyond: Two Souls'u merak ediyorum ancak oyunlar pahalı oyunlar oldukları için sistemimde sorun çıkarır mı bilmeden almak istemiyorum. Anlatılanlara göre oyun mükemmel. Bakacağım.

Before the storm için DLC'lerle birlikte 17 TL. Life is strange 2 tek başına 6 diyor ama anlayamadım tam. Episode'lar dahil değil mi buna? Life is strange için de 6 TL diyor. Life is strange 2'yi almaktan emin değilim. Onun dışında diğer ikiliyi alabilirim.

Peki before the Storm'un Deluxe Edition'ı ile normalinin farkı nedir?

Bütün oyunları eksiksiz bir şekilde içeren bir bundle var mı peki? Ben göremedim de.

Deluxe Edition almadığım için pek bir bilgim yok ama hikaye olarak before the stormdan başlaman gerekir daha iyi anlayabilmen için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı