Lightning 780 ve 4770k Maximus VI Extreme overclock

Voltajın ne kadar verilmesi gerektiği öyledir elbet hocam fakat bir örnek verin. Misal siz bu resimdeku değere ne kadar voltaj ile ulaştınız. Eğer voltaj vermediyseniz buna inanmam çok zor olur.
Cunki +180 core ve memory'de görüntü gerçekten bozuluyor ve kesik çizgiler oluşuyor. Direct x hatası verip kapaniyor.
Voltajı en sona getirip plimiti 109 yapiyorum ve sonuç değişmiyor.

Voltaja hiç dokunmadan bu değerlere çıktım :)

Hocam çok enteresan ya. O kartta voltaj verme yerini açtığınızda max kaç veriliyordum
Bende plimit 109 oluyor max ve voltaj 62 sanirim.
İnternette resimler gördüm plimitler 200 voltaj ise 100 küsürlerde. Size gelen kartta sanırım baska bios vardı. Çünki 2 kişi ile konustum ve ln2'de onlarında 902 gösteriyor.
Voltaj vermeden +140 +160'larda görüntüde kesikler oluşması normalmidir? Ben oc yapamadım bu kartı:S.
Ve sanırım limit var bu kartta herkesin konuştuğu bu. Size gelende olmadigina göre :S.

Hocam 10mv 109 plimit 150 core 0 memory değerleri ile stabil kart. Heaven 0.4 programında.
Mv 20, 30, 40, 50, 60, 62 denedim +175 core için fakat testi başarıyla tamamlayamıyor.
Sizce durum nedir?
Bu kartın kapasitesi bumu?
Asus directcu 2 780 ile daha iyi değerlere çıkıyor kullanıcılar.
Yardım ve yorum bekliyorum sizden.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı