ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 RAM Crucial 16GB RAM SSD veya HDD modeli 500GB SSD 2TB HDD Ekran kartı ASUS Dual RX 6600 Anakart MSI H510 PRO İşlemci i5 11400F Lightning service ve ledkeeper2 çok fazla CPU kullanıyor, görevi sonlandıra basınca da kapanmıyor. Bu programları nasıl kapatırım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-07-13 212207.png 8,4 KB · Görüntüleme: 267 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
Lightning service ve ledkeeper2 çok fazla CPU kullanıyor, görevi sonlandıra basınca da kapanmıyor. Bu programları nasıl kapatırım?
Çözüm K K kerem922 13 Temmuz 2022 ygtefeylmz dedi: Lightning service ve ledkeeper2 çok fazla CPU kullanıyor, görevi sonlandıra basınca da kapanmıyor. Bu programları nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... MSI RGB programları, MSI uygulamasından RGB'leri devre dışı bırakmayı dener mısınız bağlı ise?
ygtefeylmz dedi: Lightning service ve ledkeeper2 çok fazla CPU kullanıyor, görevi sonlandıra basınca da kapanmıyor. Bu programları nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... MSI RGB programları, MSI uygulamasından RGB'leri devre dışı bırakmayı dener mısınız bağlı ise?
K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 7 13 Temmuz 2022 #2 ygtefeylmz dedi: Lightning service ve ledkeeper2 çok fazla CPU kullanıyor, görevi sonlandıra basınca da kapanmıyor. Bu programları nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... MSI RGB programları, MSI uygulamasından RGB'leri devre dışı bırakmayı dener mısınız bağlı ise? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
ygtefeylmz dedi: Lightning service ve ledkeeper2 çok fazla CPU kullanıyor, görevi sonlandıra basınca da kapanmıyor. Bu programları nasıl kapatırım? Genişletmek için tıkla... MSI RGB programları, MSI uygulamasından RGB'leri devre dışı bırakmayı dener mısınız bağlı ise?
KS KS ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 kerem922 dedi: MSI RGB programları, msınım uygulamasından RGB'leri devre dışı bırakmayı dener mısınız bağlı ise? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler MSI programını sildim ve düzeldi. Artı 0 Eksi
kerem922 dedi: MSI RGB programları, msınım uygulamasından RGB'leri devre dışı bırakmayı dener mısınız bağlı ise? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler MSI programını sildim ve düzeldi.
K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 7 13 Temmuz 2022 #4 ygtefeylmz dedi: Çok teşekkürler MSI programını sildim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... İyi geceler dilerim yardım edebildiysem ne mutlu bana , çözüm olarak işaretler iseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
ygtefeylmz dedi: Çok teşekkürler MSI programını sildim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... İyi geceler dilerim yardım edebildiysem ne mutlu bana , çözüm olarak işaretler iseniz sevinirim.