Çözüldü Antimalware Service nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Öyle bir illet ki, zaten cihazın 4 GB RAM'ı var bir de bu program çöküyor üstüne. Regedit'ten değeri 1 yaptım ama yine olmadı, bir türlü kapanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girmediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Analiz mi ediyorsun? He zararlı türü kendini belli etmez. Bu arada bahsettiğin programın GitHub adresini hala atmadın.

Emin olabiliyorum çünkü profesyönel bir kullanıcıyım. Her zararlı belli etmez ama bilgisayarda illaki ters giden bir şeyler olur mesela örnek işlemcinin %100'de kullanılması gibi. Program %100 temizdir sitede indirme linkinin altında virüs taraması falan mevcut. Ve sordum sitesi güvenilirdir bugüne kadar bir sorun yaşatmadı kimseye. Ayrıca TP'de konusu da açılmış zaten.

Emin olabiliyorum çünkü profesyönel bir kullanıcıyım. Her zararlı belli etmez ama bilgisayarda illaki ters giden bir şeyler olur mesela örnek işlemcinin %100'de kullanılması gibi. Program %100 temizdir sitede indirme linkinin altında virüs taraması falan mevcut. Ve sordum sitesi güvenilirdir bugüne kadar bir sorun yaşatmadı kimseye. Ayrıca TP'de konusu da açılmış zaten.
Attığın sitedeki VirusTotal tarama sonucu:

Attığın sitedeki VirusTotal tarama sonucu:

Öyle gözükmesi gayet normal bunu moderatör bile açıklamış sistem hizmetine müdahale ettiği için virüs olarak algılanması çok doğal.
Aynı konuyu moderatör açıklamış burada zaten burada boş boş konuşmaya gerek yok.

Öyle gözükmesi gayet normal bunu moderatör bile açıklamış sistem hizmetine müdahale ettiği için virüs olarak algılanması çok doğal.
Aynı konuyu moderatör açıklamış burada zaten burada boş boş konuşmaya gerek yok.
Raporu incelemeye bile üşenmişsin. Ben tespit eden yazılımları demiyorum. Madem profesyonel bir kullanıcısın, o zaman analiz et. Behavior bölümünde neler yapabildikleri yazıyor. Hatta oradaki relations bölümünden dosyayı açınca yanında kurulacak dosyaları da görebiliyorsun.

Güvenli veya değil demiyorum, güvenli olsa bile bu kadar önemli bir hizmet kapatılamaz, kapatılmamalı.

Raporu incelemeye bile üşenmişsin. Ben tespit eden yazılımları demiyorum. Madem profesyonel bir kullanıcısın, o zaman analiz et. Behavior bölümünde neler yapabildikleri yazıyor. Hatta oradaki relations bölümünden dosyayı açınca yanında kurulacak dosyaları da görebiliyorsun.

Güvenli veya değil demiyorum, güvenli olsa bile bu kadar önemli bir hizmet kapatılamaz, kapatılmamalı.

Size daha fazla laf anlatmak için zamanımı harcamayacağım anlamamakta inat ediyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı