Limit yayınlarının soru bankaları nasıl?

@FIXTER yani biraz tecrübemiz var bu doğrultuda. Türkçe'de deli gibi 4-5 kitap bitirenin ben daha başarılı olduğunu maalesef göremedim. 1-2 kitap bitirip sürekli makale okuyan, sürekli deneme çözen birisinin 30 netten aşağı yaptığını görmedim Türkçe için.

Sınav anı denilen olay da çok farklı maalesef. Sınav anını da iyi tutmak gerekiyor, sınav anını da iyi tutabilmek için denemeler de büyük rol oynuyor. Denemeyi çokça çözesin ki sınav günü gelip çattığında normal deneme sınavına girermiş gibi girebilesin.

@FIXTER yani biraz tecrübemiz var bu doğrultuda. Türkçede deli gibi 4-5 kitap bitirenin ben daha başarılı olduğunu maalesef göremedim. 1-2 kitap bitirip sürekli makale okuyan, sürekli deneme çözen birisinin 30 netten aşağı yaptığını görmedim Türkçe için.

Sınav anı denilen olay da çok farklı maalesef. Sınav anını da iyi tutmak gerekiyor, sınav anını da iyi tutabilmek için denemeler de büyük rol oynuyor. Denemeyi çokça çözesin ki sınav günü gelip çattığında normal deneme sınavına girermiş gibi girebilesin.

Hocam ben sizin bana geçenlerde tavsiye ettiğiniz gibi ilyas güneşten matematik dersi alıyorum şu an matematik içinde önereceğiniz bir soru bankası var mı? Ve hocanın tahtaya yazdığı problemleri defterime yazıyorum doğru mu yapıyorum.

@FIXTER, İlyas Güneş matematik adına harikadır. Anlatımı da sıkmaz, fark etmişsindir. Onun dışında önceki konularınıza baktım, çok az bir temelinizin olduğunu belirtmişsiniz. Önce Aktif serisinden Aktif Matematiği bitirip sonrasında da Bilgi Sarmal almak iyi olabilir.

@FIXTER, ilyas güneş matematik adına harikadır. Anlatımı da sıkmaz, fark etmişsindir. Onun dışında önceki konularınıza baktım, çok az bir temelinizin olduğunu belirtmişsiniz. Önce aktif serisinden aktif matematiği bitirip sonrasında da bilgi sarmal almak iyi olabilir.

Hocam, hocayı çok sevdim ve yaptığı bazı soruları da çözebildim. Bu arada önceden siz bana 345 TYT matematik çözmeden sınava girme demiştiniz onu da alayım mı?
@FIXTER, ilyas güneş matematik adına harikadır. Anlatımı da sıkmaz, fark etmişsindir. Onun dışında önceki konularınıza baktım, çok az bir temelinizin olduğunu belirtmişsiniz. Önce aktif serisinden aktif matematiği bitirip sonrasında da bilgi sarmal almak iyi olabilir.

Hocam bu kitabı mı kastediyorsunuz?

Hocam, bende bir de bu kitap var çözeyim mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20220108_105704.jpg
    IMG_20220108_105704.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
@FIXTER, eğitim vadisi de fena kitap değildir. Aslında matematik adına her kitap çözülebilir, içerisinde yeni nesil soruları da olmalı. Sınav o ayarda geliyor çünkü.

Hocam bu kitabı mı kast ediyorsunuz?
Evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı