Selamlar 350 bin bütçede Linea almaya karar verdim. Motorcuyum arabadan beklentim beni a noktasnıdan b noktasına en ucuz şekilde götürmesi, yakıt tüketimleri nasıldır? 1.4'lerde yağ yakma sorunu var mı?
kesinlikle 1.3 al 1.4'ü düşünme bile
1.3 Multijet direk.
Neden 1.3, daha performanslı biliyorum ama 1.4 lpg ile daha ucuz değil mi? Birde bana ortalama 100km de ne kadar yaktıklarını söyleyebilir misiniz?Chevrolet Aveo bulunabilirse o da olabilir 1.3 aynı motora sahip örnekleri var ve paket olarak biraz daha dolu olur. Linea da üzmez, beklentilerinizi karşılar tabii ki.
1.4 benzinin lpg'sinden bahsediyorum hocam.1.4 benzin, 1.3Mjet'e göre daha verimsiz. Multijet zaten dizel olmasının verdiği avantaj ile de daha az yakacaktır ortalama 6 litre gezersiniz. Üstünü zor görür. 1.4 benzin genel anlamda bundan yaklaşık 1-1,5 litre daha fazla yakacaktır.
Pardon hocam lpg'yi görmemişim, lpg'li ne kadar yakar açıkçası hiç fikrim yok, hiç deneyimim olmadı. Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur.1.4 benzinin lpg'sinden bahsediyorum hocam.
Tamamdır teşekkürler.Pardon hocam lpg'yi görmemişim, lpg'li ne kadar yakar açıkçası hiç fikrim yok, hiç deneyimim olmadı. Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur.
Hocam kesinlikle 1.3 Multijet, zamanında kullandım (Fiorino/75HP) gayet memnun kaldım, 1.4 şahsen almak istemem 1.3 varken.Selamlar 350 bin bütçede Linea almaya karar verdim. Motorcuyum arabadan beklentim beni a noktasnıdan b noktasına en ucuz şekilde götürmesi, yakıt tüketimleri nasıldır? 1.4'lerde yağ yakma sorunu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.