Olympusson907
Hectopat
Daha fazla
Teşekkür ederim. Longue veya urban pakette o bahsedilen sorunlar yok sanırım.1.6 Multijet 120HP linea al geç. Multijet motorla 1M km dayanmış üst kapak bile yapılmamış taksici örnekleri var. İçeriye ses alma olayı paketten pakete değişir 1.3 m. Jet binersen zaten traktör gibi çalışır veyahut pop easy paketlerde yalıtım namına bir şey yok. Full paketlerin yalıtımı o bütçelerde idare eder. Ford konusunda bütçen biraz daha yükselse al derdim ama o bütçede temizini bulmak zor Ford'lar piston eritme ve subap sıkıntılarıyla meşhurdur forumlara bakarsan görürsün. Yürüyen olarak çok sağlam yol tutuşu vs segmentinde en iyilerinden ancak motor konusunda Ford'un ortak psa motorları rezalet. Eğer uzun süre beni götürsün alim aman şurası kırılır mı burası patlar mı masraf açar mı diye düşünmek istemiyorsan eli ayağı düzgün 1.6 m. Jet 120HP linea al geç. Ayrıca ışıklarda 2'den sonra yanında hiçbir b C segment yürüyemez diyebilirim kullanan bilir 1.6 Multijet nam-ı değer düşük bütçeli godzilla derler şaka makinesı hele linea gibi hafif bir arabadaarkasını bırakma konusu ise ralli yapmayacaksın zaten o bütçelerde alacağın araçlar Ford hariç hepsinin iyi bir yol tutuşu yok. Macera arama düşük km Full paket 1.6 mjet al bana dua edersin sonra.