Çözüldü Custom ROM LineageOS kullanılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Prof. Dr. ManMae

Hectopat
Daha fazla  
Selam, elimde Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 var. Cihazın yazılımı çok eski olduğu için YouTube Instagram vs. kullanamıyorum. WhatsApp'da 23 Eylül'de desteğini çekecek. LineageOS güvenli mi? Kullanırsam telefon yavaşlar mı? İyi sosyaller.

Çözüm
Selam, elimde Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 var. Cihazın yazılımı çok eski olduğu için YouTube Instagram vs. kullanamıyorum. WhatsApp'da 23 Eylül'de desteğini çekecek. LineageOS güvenli mi? Kullanırsam telefon yavaşlar mı? İyi Sosyaller.

Telefon günlük işleri kullanma durumunda mevcut halinden daha iyi performans gösterir tavsiye ederim kurmanı.

Ekleme: Zamanında Samsung Galaxy W cihazım vardı. O zamanlar LineageOS'un adı CyanogenMod olarak geçiyordu, telefonuma bu ROM'u kurduktan sonra adeta çağ atlamıştı stock ROM'a kıyasla.
J5 bende de vardı LineageOS kurdum ancak telefon zaten vasat işletim sisteminin yapacağı bir şey yok ben kurdum yine de stock ROM'dan daha stabil ve hızlıydı (LineageOS 19)

Ben crDroid kullandım çok iyi bir performansı vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı