Link ile bulunan IP mahkemeye etki eder mi?

magdurum123

Femtopat
Daha fazla  
Telegram üzerinden hesap satın alacaktım fakat dolandırıldım beni dolandıran kişiye başka Telegram hesabından yeni alıcı gibi mesaj atıp IP logger linkime tıklattım ve IPS'ini buldum bu IP'yi şikayet dilekceme eklesem davanın seyrini değiştirirmi tıkladığı cihaza el koyarlar mı veya bu IP'nin geçerliliği nedir phishing yaptığım için benim suçlu çıkma ihtimalim var mı? Türk Telekom'a ulaşsam bu IP sahibinin bilgilerini verir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin uğraşmanıza hiç gerek yoktu, savcılık IP adresini bulurdu zaten. Suçlu çıkmazsın orada bu suçlu. Eğer IP'yi grabify ile logladıysan merak etme yasal.

@hxvy0 savcılık neyi buluyor yavrum ? telegram ip paylaşıyor mu ? paylaşırsa bulur. paylaşmazsa gazoz içersin.

@magdurum123 telekom sana hiç bir şey vermez. ödemeyi banka hesabına eft yaptıysan orada yürü . bir ip bulmuşsun ama adam akıllıysa vpn kullanır . hatta telegramı tor bağlantısı üzerinden çalıştırır sende havagazı alırsın. hatta telegram savcılığa ip verse bile eline gelen suudi arabistandan yada tanzanyadan bir ip olur muhtemelen.

@hxvy0 savcılık neyi buluyor yavrum ? telegram ip paylaşıyor mu ? paylaşırsa bulur. paylaşmazsa gazoz içersin.

@magdurum123 telekom sana hiç bir şey vermez. ödemeyi banka hesabına eft yaptıysan orada yürü . bir ip bulmuşsun ama adam akıllıysa vpn kullanır . hatta telegramı tor bağlantısı üzerinden çalıştırır sende havagazı alırsın. hatta telegram savcılığa ip verse bile eline gelen suudi arabistandan yada tanzanyadan bir ip olur muhtemelen.
Telegramin tor urlsi yok ki ? Var da ben mi bilmiyorum?

Savcılık isterse 5000 tane üst üste vpn de koysan eliyle koymuş gibi bulurlar.

yok öyle birşey .

1- girdiğin site yada program neyse ip vermiyorsa bitti gitti neyi bulacak ?
2- hadi ip paylaştılar . tor kullandın ip cibutide bir sunucu. adam zaten kayıt tutmuyordur ama hadi tuttu sana da ip verdi (olmaz ya oldu )
3- bi baktın adam buraya almata dan bağlanmış. hadi onu da çözdün
4- bi baktın son ip almanyada bir yer (sövmeye başlar )
5- yazdın oraya da yazıyı... orası banana republic olmadığı için senin saçmalamalarınla ip vermez-hadi kardeşim yürü işine - der

bak ben buraya herşey yolunda giderseyi yazdım .

daha bunun kayıt tutmayan vpn i xmr ile alması var,tail kullanması,whonix kullanması var. var allah var . yani o işler forumdan ip almaya benzemez. zaten bana it dedi köpek dedi dilekçenle kimse bu kadar uğraşmaz .

cep telefonu kullanartak mesaj atma, telefonla doğrulama yapma, mail adresine kendi ip adresinle girme,tails ve tor kullan bitti gitti %99 bulamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı