Link kısaltma tuzağına dikkat

Hocam şifreyi kayıtlı olduğu için mi görebiliyor? O zaman artık şifreleri kayıt etmeyeceğim. Kendim elimle gireceğim. Bu yöntem korunma sağlar mı?

Kayıtlı olmasıyla alakası yok genel de bu tür yöntemleri Roblox için kullanıyorlar ve bilen sayısı çok az çerezi çalıyor Roblox da çerez sayesinde hesaba girilebilir.

Linke tıkladı diye buna benzer başka çalma yöntemleri de var.
Ben hep düşünmüştüm ki sadece linke tıklamayla hiçbir Zaman virüs falan bulaşmaz, herhangi bir zarar gelmez diyordum. O zaman bu tez de çürümüş oldu

Bir PNG dosyasına bile zararlı yazılım enjekte edilebiliyor.

Discord öyle bir çöplük ki her şeyle ilgili sunucular var.

Bir resme zararlı yazılım enjekte edildiyse resim kare gözüküyor yani değişik gözüyor anlaşılıyor biraz fakat dalgın şekilde tıklayınca geçmiş olsun.

Bir PNG dosyasına bile zararlı yazılım enjekte edilebiliyor.
Hocam bir dosyayı pc ye indirip kurarız ondan bulaşabilir, txt dosyası olsa dahi bu bence normal ama sadece linke tiklayarak verilerimize ulaşmaları bence tarayıcının acizliği değil mi

Geçen yabancı bir Roblox sunucusunda bu resim de ne görüyorsun diye bir fotoğraf attı ve Windows Defender engelledi.

Fotoğrafı açarsam tahminimce tarayıcıda ki Roblox hesabımın bilgileri gidecekti.

Harbiden ben de anlamıyorum. 20-30 tane sunucuya üyeyim benim başıma niye böyle şeyler gelmiyor?

Roblox ile ilgili sunucularda yapanlar çok oluyor.

Bu tür şeylere inanmayanlarınız olsa da bu bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…