Link kısaltma tuzağına dikkat

Kayıtlı olmasıyla alakası yok genel de bu tür yöntemleri Roblox için kullanıyorlar ve bilen sayısı çok az çerezi çalıyor Roblox da çerez sayesinde hesaba girilebilir.
Roblox yöntemini biliyorum ama dediğin gibi linke basar masmaz hesabın çalınmyor. roblox-us gibi linklerle robloxun bire bir aynısını yapıyorlar. Sana oyunuma katıl arkadaş olalım vs. diye yolluyorlar. Siteye girip isim şifre girersen roblox çerezini çalıyorlar sadece.

Roblox yöntemini biliyorum ama dediğin gibi linke basar masmaz hesabın çalınmyor. Roblox-us gibi linklerle Roblox'un bire bir aynısını yapıyorlar. Sana oyunuma katıl arkadaş olalım vs. diye yolluyorlar. Siteye girip isim şifre girersen Roblox çerezini çalıyorlar sadece.

Hayır tek o değil resim yolu ile ve bilgi girmeden sadece link ile de çalınıyor.

WEB sitelerinin çalışma mantığını basit düzeyde bilen biri neyin ne olduğunu çok kolay farkedebiliyor. Gereğinden fazla büyütmüşssün şu meseleyi.
Siz düşmessiniz bunlara o zaman.

Bilen var bilmeyen var ben bilmeyenler için konu açtım.

Öyle bir şey yok. Link kısaltıp para kazanan biriyim ben. Reklamı sorunsuz bir şekilde geçtiysen hiçbir şey olmaz ki geçmek çok da zor bir şey değil. Reklamlara girip birşey indirirsen virüs girmesi normal. Linklerde hiçbir sorun yok.

Öyle bir şey yok. Link kısaltıp para kazanan biriyim ben. Reklamı sorunsuz bir şekilde geçtiysen hiçbir şey olmaz ki geçmek çok da zor bir şey değil. Reklamlara girip bir şey indirirsen virüs girmesi normal. Linklerde hiçbir sorun yok.

Linki geçtikten sonra çıkan linke virüs koyuyorlar link belli olmasın diye kısaltıyorlar.

Adfly, bcvc dahil link kısaltan sitelere eskiden beri modlu uygulama indirmek için binden fazla (abartmıyorum) girdim çıktım. Daha ne şifrem ne kredi kartım ne hesabım çalındı. Ne çerez ne geçmiş temizlerim. Tüm şifrelerim tarayıcıda kayıtlı. Bencede, gereğinden fazla büyütüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı