LynxC
Hectopat
Onu her linke koyabilirsin doğrudur. Reklamlı link siteleri o kişileri bulup banlıyor genelde.Linki geçtikten sonra çıkan linke virüs koyuyorlar link belli olmasın diye kısaltıyorlar.
Onu her linke koyabilirsin doğrudur. Reklamlı link siteleri o kişileri bulup banlıyor genelde.Linki geçtikten sonra çıkan linke virüs koyuyorlar link belli olmasın diye kısaltıyorlar.
Adfly, bcvc dahil link kısaltan sitelere eskiden beri modlu uygulama indirmek için binden fazla (abartmıyorum) girdim çıktım. Daha ne şifrem ne kredi kartım ne hesabım çalındı. Ne çerez ne geçmiş temizlerim. Tüm şifrelerim tarayıcıda kayıtlı. Bencede, gereğinden fazla büyütüyorsunuz.
Tinyurl mesela banlamıyor üyelik sistemi yok site deOnu her linke koyabilirsin doğrudur. Reklamlı link siteleri o kişileri bulup banlıyor genelde.
Resim yolu ile hesap çalma olayı 2 yıl önce de kaldı fixlendi.
Arkadaşın demek istediği şey: Normalde discorbd diye fake link var diyelim discord bu linki engelliyor. Fakat tiny url ile link kısaltma sayesinde bu linki discord üzerinden paylaşabiliyorsun. Para kazandıran link sitelerine bir şey demiyor yani.Ya lütfen düzgün okuyun ben link servislerine bir şey demedim virüslü linkleri Discord gibi platformlar engelliyor o yüzden kısaltma yapıyorlar ben de dikkatli olun dedim.
Tinyurl mesela banlamıyor üyelik sistemi yok site de
Çünkü Discord linki filtrelerden geçirir, linkin yönlendireceği uzantıyı değil.Arkadaşın demek istediği şey: Normalde discorbd diye fake link var diyelim discord bu linki engelliyor. Fakat tiny url ile link kısaltma sayesinde bu linki discord üzerinden paylaşabiliyorsun. Para kazandıran link sitelerine bir şey demiyor yani.
Yazınızı tekrar okudum. Bas baya bu kısaltma siteleri virüslü girmeyin gibi anlaşılıyor yazınızda. Sanki girince virüsleniyor şifreniz gidiyor gibi anlaşılmış. Yani ben öyle anlıyorumYa lütfen düzgün okuyun ben link servislerine bir şey demedim virüslü linkleri Discord gibi platformlar engelliyor o yüzden kısaltma yapıyorlar ben de dikkatli olun dedim.
Yazınızı tekrar okudum. Bas bayağı bu kısaltma siteleri virüslü girmeyin gibi anlaşılıyor yazınızda. Sanki girince virüsleniyor şifreniz gidiyor gibi anlaşılmış. Yani ben öyle anlıyorum.
"Linke tıkladığınız da çerezleriniz Discord mail ve şifreniz yedek kod ve Nitro ödeme yöntemi gidiyor linki oluşturan tarafın webhookuna."Arkadaşın demek istediği şey: Normalde discorbd diye fake link var diyelim discord bu linki engelliyor. Fakat tiny url ile link kısaltma sayesinde bu linki discord üzerinden paylaşabiliyorsun. Para kazandıran link sitelerine bir şey demiyor yani.
O zaman bildiğiniz sitelerin eklediği linklere giriş yapın hocamHerkesin kendi fikri ben sadece bilgilendirme yaptım yapıyorlar ki diyorum eğlenmek için konu oluşturmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.