Arya13
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Ben acemiyim ancak basit kontrolleri yapabiliyorum. Örneğin bir sitede kullanıcı adı kontrol yapacağım zaman başlıkta not found yazıyorsa kırmızı, yazmıyorsa yeşil çıktı ver şeklinde yazıyorum. Fakat devtools kısmına hakim değilim.
Sayfa kaynağına göre de arama yaptırabiliyorum ancak burada olan kullanıcı ile olmayan kullanıcının sayfa kaynak kodları tamamen aynı.
Olan kullanıcı;
Olmayan kullanıcı;
Burada ben devtools kısmından bir şey almam gerektiğini biliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Rica etsem benim için bu kodu bu siteye uygun şekilde düzenleyebilir misiniz? Dosya içinde alt alta sıralanmış linklerde olan kullanıcı ve olmayan kullanıcı olarak çıktı vermesi gerekli.
Ben acemiyim ancak basit kontrolleri yapabiliyorum. Örneğin bir sitede kullanıcı adı kontrol yapacağım zaman başlıkta not found yazıyorsa kırmızı, yazmıyorsa yeşil çıktı ver şeklinde yazıyorum. Fakat devtools kısmına hakim değilim.
Sayfa kaynağına göre de arama yaptırabiliyorum ancak burada olan kullanıcı ile olmayan kullanıcının sayfa kaynak kodları tamamen aynı.
Olan kullanıcı;
Olmayan kullanıcı;
Burada ben devtools kısmından bir şey almam gerektiğini biliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Rica etsem benim için bu kodu bu siteye uygun şekilde düzenleyebilir misiniz? Dosya içinde alt alta sıralanmış linklerde olan kullanıcı ve olmayan kullanıcı olarak çıktı vermesi gerekli.
Python:
import time
from selenium import webdriver
from selenium.webdriver.chrome.options import Options
# Chrome Options ayarları
chrome_options = Options()
chrome_options.add_argument("--headless") # Görünmez (headless) modda çalıştırma
chrome_options.add_argument("--incognito") # Misafir sekmesi (Incognito Mode)
# ChromeDriver'ı başlat
driver = webdriver.Chrome(options=chrome_options)
# Dosya içindeki linklere sıra ile tıklayarak site başlığını kontrol et
def check_links(filename):
with open(filename, "r", encoding="utf-8") as f:
for url in f.readlines():
url = url.strip() # Boşlukları kaldır
driver.get(url)
time.sleep(1) # Sayfanın yüklenmesini beklemek için uygun bir süre ayarlayın
page_title = driver.title
if "Users not found" in page_title:
print("\033[31m" + f"{url} - Red")
else:
print("\033[32m" + f"{url} - Green")