Linux bir cennet!

Geleneksel oyunlarda maalesef durum aynı değil. (bkz. RDR2 GTAV CS:GO vsvs.)

Denesen iyi içerik olur. Bakalım.

Ama baştan söyleyim benim bilgisayar güçlü değil yüklesem bile yüksek FPS vermez ama aynı bilgisayarda Windows'ta test yaparım Dual boot var.

Windows sürümüne göre değişir. 3 yıl oldu Windows 11 ama ben hiç kullanmıyorum onu, max. 1 saat bile kullanmadım yani, çünkü gereğinden fazla laglı ve kasıyor. Ayrıca oynadığım oyunlar Linux'ta gerçekten daha performanslı.

Windows 10'da modası geçiyor artık. Zaten kullanmıyorum da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Raft android oyununa benziyor, genymotion ile de oynarım yani Lİnux'ta.

Ama baştan söyleyim benim bilgisayar güçlü değil yüklesem bile yüksek FPS vermez ama aynı bilgisayarda Windows'ta test yaparım Dual boot var.
Sıkıntı değil. Ne güzel şu forumda kavga olmadan sohbet etmek. da cahil dolu.

DRM içerikleri tarayıcıdan izklenmiyıor mu? BEn Udemy'den DRM içerikleri bir eklenti yükledin, onunla izledim.

Bahsettiğim tam da bu değil. Raft değildi zaten kb rust du. oyunlara fazla yakın değilim unutmuşum.

Haklısın geliyor linux'a destek ama yine çökecek yine çökecek. Windows ile kafa kafalar ama windows ta çöküyor.
Pc alıp linux kurup para varsa oyunu konsoldan extra optimizasyonlu oynamak.

Bahsettiğim tam da bu değil. Raft değildi zaten kb rust du. oyunlara fazla yakın değilim unutmuşum.
O da oynanıyormuş galiba. Proton DB'de oynanıyor gösteriyor.

İzleniyor. Düşük çözünürlük veriyorlar. Mesela akıllı telefon veya Mac veya Windows bir sistemde full res izlerken Linux'ta sanki l1 drmmiş gibi 480p veya 720p veriyor.
BEn bir siteden çekiyorum dizi, filmleri. 1080p + 60 FPS izliyorum, o yüzden bir sıkıntım ve kaybım yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…