Linux dağıtımı önerisi

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Merhaba sistem özelliklerime göre en iyi Linux dağıtımı sizce nedir? Windows 10 yavaştan kasmaya başladı. Performans odaklı olması iyi olur ama görsellikte çok kötü olmasın. RAM konusunda sıkıntı yok ama işlemci bayağı eski. Şimdiden teşekkürler. Gündelik işler için kullanıyorum laptopu.

Sistem özellikleri:
Intel Core i5 3317-U
Intel HD Graphics 4000.
12 GB DDR3 1300 MHz RAM.
250 GB SSD Samsung EVO 860.

Merhaba sistem özelliklerime göre en iyi Linux dağıtımı sizce nedir? Windows 10 yavaştan kasmaya başladı. Performans odaklı olması iyi olur ama görsellikte çok kötü olmasın. RAM konusunda sıkıntı yok ama işlemci bayağı eski. Şimdiden teşekkürler. Gündelik işler için kullanıyorum laptopu.

Sistem özellikleri:
Intel Core i5 3317-U
Intel HD Graphics 4000.
12 GB DDR3 1300 MHz RAM.
Mint ile baslar, Pop ile surer, Arch, Gentoo denemeleriyle taclanir ve en sonunda hepsinin ayni seyin farkli logolulari oldugunu anlamakla sona erer.

Sistem özellikleri:
Intel Core i5 3317-U
Intel HD Graphics 4000.
12 GB DDR3 1300 MHz RAM.

Zorin OS Pro yükleyebilirsin.

Terminalden kurtulmak mümkün mü?.Kod yazmakta zorlanıyorum. Windows un lisans sorunundan kurtulmak için Lunix Minte geçmeyi düşünüyorum.Dosya taşıma , klasör oluşturma ,klasör silme , program yükleme ve kaldırma , program güncelleme işlemlerini terminale kod yazmadan daha önce hiç Lunix kullanmadım.Windows işletim sistemindeki gibi tıklama ile yapamaz mıyız?

Dosya taşıma , klasör oluşturma ,klasör silme , program yükleme ve kaldırma , program güncelleme işlemlerini terminale kod yazmadan daha önce hiç Lunix kullanmadım.Windows işletim sistemindeki gibi tıklama ile yapamaz mıyız?

Bunlar için uçbirim (terminal) kullanmaya gerek yok zaten. Dosya işlemleri için, dosya yöneticileri var. Program kurmak/kaldırmak için, yazılım yöneticisi, synaptic, gdebi gibi görsel araçlar var. Yine güncelleme için, çok iyi bir grafiksel güncelleme yöneticisi mevcut. Hatta kolayca otomatik güncelleme bile ayarlayabilirsin, bu sana kalmış bir işlem.

@OzgunP

Snap Deepin File Manager LunixMintte çalışır mı?Hatta kolayca otomatik güncelleme bile ayarlayabilirsin, bu sana kalmış bir işlem.Nasıl yapacağım bu işlemi adım adım anlatabilir misiniz?​

USER=372479]@OzgunP[/USER] Deepin File Manager Lunix Mintte çalışır mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı