- Makaleler
- 4
Daha fazla
13-14 yıldır windows kullanıyorum ve artık beni yorduğu için ve gittikçe daha da kötüleştiği için bırakma kararı aldım.
linuxa geçmek istiyorum dağıtım önerisi lazım ve kullanım amacıma göre bir dağıtım önerisi lazım. Ne için kullanacağımı hazırsanız aşağıda madde madde yazıyorum.
7-8 sene önce mint mi ne kullanmıştım ama sistem patlayınca gitmişti sonra tekrar kurmadım. Şimdilik grafik arayüzü ile işlerimi halletmeyi yeğlerim ileride os'a aşina olursam bazı sorunlar çıktığında terminal kullanmayı öğreniriz sıkıntı yok şimdilik aşağıdaki maddeleri sağlasın yeterli.
Bir şey arattığım zaman search-arama yaptığımda kısayol yardımı ile sağ tık yapıp dosya konumuna gidebilmek
Steam,epic, Dolby sound eq. gibi yazılımlar ile uyumluluk - Daha önemli
bluetooth usb dongle ile uyumluluk, - Daha önemli
Görev çubuğu
Stabil android emulatör performansı vermeli. - Daha önemli Sys req: 5700xt 8g, r5 5500, 16 RAM, 250+250 SSD.
YandexDisk yazılımı ile uyumluluk(Cloud yazılımı.) - Daha önemli
Windowsta cloudflareDNS hata veriyor, linuxta çalışması lazım. (Önemsiz)
Teşekkürler şimdiden.
linuxa geçmek istiyorum dağıtım önerisi lazım ve kullanım amacıma göre bir dağıtım önerisi lazım. Ne için kullanacağımı hazırsanız aşağıda madde madde yazıyorum.
7-8 sene önce mint mi ne kullanmıştım ama sistem patlayınca gitmişti sonra tekrar kurmadım. Şimdilik grafik arayüzü ile işlerimi halletmeyi yeğlerim ileride os'a aşina olursam bazı sorunlar çıktığında terminal kullanmayı öğreniriz sıkıntı yok şimdilik aşağıdaki maddeleri sağlasın yeterli.
Bir şey arattığım zaman search-arama yaptığımda kısayol yardımı ile sağ tık yapıp dosya konumuna gidebilmek
Steam,epic, Dolby sound eq. gibi yazılımlar ile uyumluluk - Daha önemli
bluetooth usb dongle ile uyumluluk, - Daha önemli
Görev çubuğu
Stabil android emulatör performansı vermeli. - Daha önemli Sys req: 5700xt 8g, r5 5500, 16 RAM, 250+250 SSD.
YandexDisk yazılımı ile uyumluluk(Cloud yazılımı.) - Daha önemli
Windowsta cloudflareDNS hata veriyor, linuxta çalışması lazım. (Önemsiz)
Teşekkürler şimdiden.
Son düzenleme: