Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saydığınız nedenlerin birkaçı çok gereksiz. Ben de acemi bir şekilde mint kurdum. Bir sıkıntı çıkmadı yani. Burada sana kodlama gereken bir işletim sistemi kur diyen yok. Siz linuxu kullanılamaz bir işletim sistemi gibi eleştirmişsiniz.
Çok kullanılan bir işletim sistemi değil.
Bakın burası mesela çok yanlış. Çok kullanılmıyor diye kullanılmaması mı gerekiyor? Cevap hakkınızı kullanmanızı bekliyorum.

En doğrusunu yaptın bence, arkandan atıp tutanları takma kafana. Unutma meyve veren ağacı taşlarlar. Bir argüman sunamadan bunu yapmalarına da şaşırma çünkü ellerinde böyle bir şey yok. Hayatta her zaman popülerleşen şeylerin cehaletin kontrolü altına girdiğini göreceksin zaten, bir şey bu evreye vardığı zaman ipin ucu kaçmış demektir bir daha eski tadını kalitesini asla veremeyecek, göstermeyecektir. Bu forumda katı kuralları olmasına rağmen katii sondan kurtulamamış durumda. Bu devirde öyle bir şansı da yok. Dün geceki moderasyon safsatasından sonra bende artık mesafemi korumayı planlıyorum, çok sık yazmam. Zaten bir şey de kaybetmezsin.

Windows´a da, GNU/Linux´a da futbol takımı gibi bakmak yerine işe yarayan alet setleri gözüyle bakmak çok daha doğru olur. Kimine göre biri kullanışlı iken, kimine göre de diğeri daha kullanışlı olabilir. Daha da önemlisi kimi firmaya göre sadece birini kullanmak kârlıyken, kimi firmaya göreyse ikisini birden farklı işlerde ve farklı amaçlarda kullanmak çok daha kârlı olabilir. Zaten firmalar farklı sistemlere bu gözle baktıkları için Windows-GNU/Linux tartışması da çıkmıyor. Sadece takım tutar gibi tutan kişiler karşı karşıya geldiklerinde kavga çıkıyor. O da boş ve gereksiz bir kavga oluyor haliyle.​

17 bilgiden 1 doğru bulabildim helal olsun. İkide bir çöken asıl Windows'tur. Konu da hortlatılmış ama neyse. İnsanın siniri bozuluyor bu makaleyi görünce. 10 dakika kullanıp "Ya bu olmamış geri Windows'a." demiş tipiniz olduğundan bahsetmeye gerek yok.

Ben burada rastgele yazilmis seyler goruyorum siz emin misiniz makale gordugunuze?

Ben burada rastgele yazilmis seyler goruyorum siz emin misiniz makale gordugunuze?

Arkadaşa göre makale. Onun deyimi ile. Yazık ya ne desem bilemedim. Dediklerinin tam tersi olması ise cabası. Dell gibi büyük bir marka varsayılan olarak bilgisayarlarında Linux kullanıyor ise bu arkadaşın araştırmasının hiçbir gerçeklik payı olmadığını gösterir. Ben de makale değil de birkaç cümle parçası görüyorum. Sabah sabah tepemiz attı. Linux'a dağıtım demiş onu da gördüm sabır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…